Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Anrin Self-100 lijngoot, polyessterbeton met RVS sleufrooster 100 x 10 cm incl. uitloop

Product SKU # RI.435.210

€ 119,95

1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


De Anrin SELF 100 lijnafwatering met polyesterbeton vloergoot is voorzien van een RVS  sleufrooster met antislip profiel. De Anrin Self 100 lijngoot heeft een hoogte van 10 cm en een lengte van 100 cm.

De Anrin polyesterbeton lijngoot is de ideale oplossing om overtollig oppervlakte- en regenwater op te vangen of af te voeren en is geschikt voor binnen en buitenmontage.

Dankzij het bijgeleverde zandfilter worden grove, vaste delen gefilterd. Hiermee wordt een eventuele verstopping en verzanding voorkomen.

Deze lijngoten zijn ook verkrijgbaar met roosters uitgevoerd in:

-Gietijzer
-RVS
-Kunststof

Anrin Self-100

Dit model is de grote broer van de Eco. Hij heeft een hogere drukbestendigheid en biedt meer capaciteit om water af te voeren. Hij is geschikt voor plaatsing langs parkeerplaatsen en een openbare (rij)weg.

Anrin Lijngoot

Het Duitse Anrin produceert al sinds 1971 oerdegelijke, solide goten gemaakt van polyesterbeton. Deze lijngoten van Duitse kwaliteit worden aangeboden voor een Hollandse prijs. De zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt deze goten populair. Het merk biedt verschillende soorten goten aan voor diverse doeleinden. Zo weet u altijd de juiste lijngoot te vinden.

De goten van Anrin zijn gemaakt van polyester beton. Dit is een licht, solide materiaal dat over een zeer goede water- en chemische bestendigheid beschikt. Daarnaast is het bestand tegen grote temperatuurwisselingen en ongevoelig voor krassen. Niet voor niets maakt het Duitse bedrijf al tientallen jaren gebruik van dit oerdegelijke supermateriaal.

Neem contact met ons op wanneer u wilt weten welke goot het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies op maat voor de juiste lijngoot!

Technische specificaties:

Merk: Anrin
Afmetingen: 100 x 10 cm
Inclusief: RVS  sleufrooster en zandfilter
Materiaal: polyesterbeton en  roestvaststaal

Eigenschappen


Materiaal
Rvs
Type / serie
Self-100

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews