Facebook Pixel

Worteldoek

Onkruid vergaat wel met ecologisch onkruiddoek

Onkruid zorgt zelfs voor groenprofessionals soms voor slapeloze nachten. De meest agressieve vormen zijn lastig te bestrijden en vergen een hoogwaardige oplossing die tevens milieuvriendelijk dient te zijn. Gelukkig biedt het ecologische anti-worteldoek hierin de ideale oplossing. Het onkruiddoek laat lucht, water en voedingsstoffen door voor de beplanting. Door het worteldoek te combineren met split of kiezels verhoogt u de effectiviteit van het worteldoek. Op deze wijze krijgt onkruid geen kans om zich tussen de beplanting te nestelen.

Du pont Plantex worteldoek

De worteldoeken van Du Pont zijn uiterst hoogwaardig, ecologisch en zeer gemakkelijk aan te leggen. Ze worden onder andere toegepast op terrassen, onder houten vlonders en tussen beplanting. Het bestaat voor 100% uit thermisch gebonden polypropyleen. Dit materiaal is sterk en laat lucht, water en voedingsstoffen door. Hierdoor bestrijdt u het onkruid en voorziet u de beplanting van voldoende middelen om te blijven groeien. Dit onkruiddoek is flexibel en gemakkelijk aan te leggen. Het is eenvoudig op maat te snijden zonder te rafelen.

De Du Pont anti-worteldoeken zijn 100% recyclebaar en hiermee onschadelijk voor uw tuin. De doeken kunnen probleemloos jarenlang in uw tuin aangelegd blijven. Het is dan ook de beste keuze voor zowel professioneel als particulier. Het ruime assortiment biedt oplossingen voor elke soort onkruid waaronder Japanse duizendknoop, kweekgras, heermoes, berenklauw en meer schadelijke en agressieve planten. Alle Du Pont onkruiddoeken zijn voorzien van de nodige Europese keurmerken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina