Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

DAB Active driver Plus M/T 5,5

Product SKU # PO.15.104.114

€ 2.612,39

€ 2.664,42 - 1 %
1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Met de DAB active driver plus M/T 5,5 schakelt uw pomp automatisch in- en uit op basis van de behoefte aan water. Wanneer er om water gevraagd wordt schakelt de pomp direct in. Wanneer de vraag naar water stopt schakelt het systeem de pomp weer uit. Het resultaat is een flinke energiebesparing, doordat de pomp enkel draait wanneer het nodig is. Hij maakt minder toeren en verbruikt hiermee ook minder energie.

DAB Active driver plus: vele voordelen

Naast de energiebesparing verlengt de active driver ook de levensduur van de pomp. Hij zorgt dat de pomp rustig op toeren komt en daalt. Op deze manier worden klappen die gepaard gaan met het directe in- en uitschakelen voorkomen. Doordat de pomp minder vaak in- en uitschakelt wordt ook de levensduur van de motor verlengd. Dit bespaart uiteindelijk op uw onderhoudskosten.

Volledig instelbaar

Ook voor het aansturen van een bergeningsinstallatie is deze active driver uitermate geschikt. Hij is volledig instelbaar waarmee bij iedere groep de capaciteit en druk bepaald wordt. Overhitting, en overbodige hoge toerentallen behoren hiermee tot de verleden tijd. De werking van uw beregeningsinstallatie wordt geoptimaliseerd en is gemakkelijk aan te passen. Deze voordelen gelden ook voor drukverhogingspomp in uw huis.

Droogloopbeveiliging

Dankzij de droogloopbeveiliging is uw pomp beschermd tegen het drooglopen. Hij schakelt de pomp direct uit wanneer deze geen water meer aangevoerd krijgt. Drooglopen is in veel gevallen catastrofaal voor een pomp. Wanneer hij de pomp uitschakelt bij een droogloop controleert hij na enkele minuten of er weer water aangevoerd wordt. Als er nog steeds geen water in de pomp aanwezig is schakelt hij de pomp weer uit. Zo is uw pomp goed beschermd.

Specificaties:
Merk: DAB
Gewicht: 3 kg
Voltage: 400 V
Aansluitingen: 1,5'' persaansluiting / 1,25'' zuigaansluiting
Maximale wattage: 5,5 KW
Maximale ampère: 13,3 A

Eigenschappen


Type / serie
Dab active driver plus

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews