Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Griffon Cleaner reiniging- en ontvettingsmiddel 5000 ml

Product SKU # AP.216.106

€ 74,95

€ 100,88 - 25 %
1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze Griffon cleaner is een reiniging- en ontvettingsmiddel voor PVC buizen. Het is essentieel voor de montage en plaatsing van PVC buizen en hulpstukken. Voor het aanbrengen van de  montagelijm  moet de montageplek grondig ontvet worden. Zo wordt de hechting van de montagelijm geoptimaliseerd en bent u verzekerd van een waterdichte, robuuste bevestiging.  

De cleaner is geschikt voor hard PVC, PVC-C en ABS. Hieronder vallen alle soorten buizen, moffen en fittingen. Daarnaast  kan de cleaner ook gebruikt worden  voor de verwijdering van lijmresten en het reinigen van verschillende gereedschappen. Dat maakt deze ontvetter ontzettend veelzijdig.

Griffon: dé oplossing voor de hobbyklusser en vakman

Griffon biedt hoogwaardige, oplossingsgerichte  producten. Hiermee staat Griffon garant voor een compleet aanbod voor de sanitair- en installatiebranche,  zoals bijvoorbeeld voor  irrigatie, tuinbouw, zwembadbouw, bouw- en infratechniek.

Kiezen voor Griffon, is kiezen voor  kwaliteit. Naast kwaliteit is ook innovatie een van de kernwaarden.  Griffon is  de internationaal erkende  specialist op het gebied van verbindingstechnieken voor leidingsystemen in kunststof en metaal.

inhoud:  5000 ml
toepassingen:  Reiniging- en ontvettingsmiddel  voor pvc, pvc-c en abs
keurmerken:  KOMO en KIWA

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews