Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Nicoll Connecto 100 lijngoot met geperforeerd RVS sleufrooster L 100 x H 6 cm

Product SKU # RI.435.114

€ 199,95

1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  Nicoll Connecto 100 lijngoot  is voorzien van een opzetrand en eengeperforeerd RVS sleufrooster.  Hiermee crëert hij een optimale, duurzame lijnafwatering van overtollig regenwater rondom uw huis en tuin. De Connecto 100-modellen van Nicoll staan garant voor een superieure prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij het brede assortiment biedt dit merk altijd de juiste oplossing voor de lijnafwatering rondom het huis. Het omvat draingoten voor waterafvoer vanuit uw tuin en terras. De vele verschillende modellen bieden  goten  voor licht- en zwaar verkeer.

Het merk maakt gebruik van het duurzame, krachtige polypropyleen. Het  is eenvoudig recyclebaar en ontzettend licht. Daarnaast beschikt het over een goede chemische- en bacteriële bestendigheid. Niet voor niets kiest Nicoll voor dit veelzijdige materiaal bij het produceren van de lijngoten voor lijnafwatering van regenwater rondom uw huis en tuin.

Nicoll afvoergoot: eindeloze mogelijkheden

De keuze voor de uitbreiding van uw draingoot is zeer ruim. Er zijn roosters leverbaar in roestvaststaal, gegalvaniseerd en PP. Daarnaast is de afvoergoot uit te breiden met een slibvangput. Hiermee zuivert u gemakkelijk het water van zwaardere substanties om eventuele verstoppingen te voorkomen. Ook is het mogelijk om een onderuitloop te combineren met uw goot voor een optimale waterafvoer.

Lijngoot: dé optimale afvoergoot voor lijnafwatering van regenwater in uw tuin

Een  lijngoot  wordt ook wel een  afvoergoot  of  draingoot  genoemd. Hij is verantwoordelijk voor de  lijnafwatering  van regenwater van uw tuin, parkeerplaats en rondom uw woning en schuur. U kent het wel; een zomerse regenbui zorgt voor vervelende waterwateroverlast op uw terras en in uw tuin. Gelukkig zorgt de juiste draingoot voor een snelle, efficiënte afwatering.  De goot neemt het water op en transporteert het direct naar het achterliggende rioolstelsel. Dit doet hij op een zeer effectieve wijze waarmee hij razendsnel de juiste oppervlakten hemelwatervrij maakt.

De goot is eenvoudig te monteren en daarnaast fraai om te zien.  De afvoergoot is gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Hiermee is iedere vorm lijngoot mogelijk en kan het lijnafwateringsysteem volledig in stijl van uw tuin worden geplaatst. Door het installeren van een draingoot wordt een laag afschot gecrëerd waarmee hellende vlakken en plassen worden voorkomen.

Technische specificaties:

Merk: Nicoll
Afmetingen (LxBxH): 100 x 13,4 x 6 cm
Inclusief: opzetrand en geperforeerd RVS sleufrooster  
Materiaal: PP
Verkeersklasse: A15

Eigenschappen


Materiaal
Rvs
Type / serie
Connecto 100

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews