Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

PVC afvoerbuis 250 mm SN4 grijs L = 5 m

Product SKU # LE.502.110

€ 125,62

1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


PVC afvoerbuis SN4  

De  PVC afvoerbuis  Ø 200mm SN4  is een sterke, hoogwaardige PVC buis. Hij beschikt over een SN4 klasse keurmerk. Met deze stevigheidsklasse is hij geschikt voor de aanleg onder groenstroken, bestratingen waar licht verkeer overheen rijdt en voor een riolering in de kruipruimte van uw woning. Voor de meeste huishoudelijke toepassingen is deze rioolbuis prima geschikt. Wanneer er sprake is van een zware verkeersbelasting biedt de  SN8 variant  uitkomst. Deze uitvoering heeft een dikkere wand dan de SN4 en is hiermee een stuk sterker.  

De PVC afvoerbuis is lekdicht en heeft een goede chemische bestendigheid. Daarnaast is hij flexibel en zeer eenvoudig te installeren. Alle PCV afvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Hiermee wordt de kwaliteit van de buis gegarandeerd, zodat u zeker weet dat u een rioleringssysteem aanlegt dat nog vele jaren probleemloos functioneert.

De grijze variant is  ideaal  voor het aanleggen van een (buiten)riolering. De bruine variant wordt toegepast voor het afvoeren van vuil water in een gescheiden hoofdriolering. Ook kan de rioolbuis worden geleverd met een aangevormde manchetmof. Hiermee worden de buizen eenvoudig in elkaar geschoven zonder te verlijmen. Enkel wat  glijmiddel gel  is voldoende om de bevestiging mogelijk te maken.  Om de buizen eventueel te zagen is er de speciale  handzaag. Deze zaag is specifiek ontworpen voor het zagen van een PVC rioolbuis.

De PVC rioolbuis is te verkrijgen in de volgende uitvoeringen:

  • 5 meter grijs
  • 5 meter grijs met manchetmof

 

PVC buis: onmisbaar voor een goede afvoer

De  PVC buis  is essentieel voor het crëren van een goedwerkende, solide afvoer- en rioolsysteem. Er zijn verschillende  PVC afvoerbuis  varianten die variëren op het gebied van eigenschappen en toepassingen. Voor riolering- huis en kolkaansluitingen zijn de PCV SN4 en PVC SN8 met aangevormde manchetmof en KOMO keurmerk geschikt. Dit keurmerk is een garantie voor de kwaliteit die deze afvoerbuizen bieden.  

Specificaties PVC afvoerbuis   Ø 110mm

Eigenschappen


Diameter
250 mm
Kleur
Grijs
Materiaal
Pvc
Type / serie
Glad

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews