Facebook Pixel

HWA buis

PVC HWA afvoerbuis 

De PVC HWA afvoerbuis is een sterke, hoogwaardige PVC buis. De buis is ideaal voor het plaatsen van een verticaal PVC afvoersysteem bij uw woning en bedrijfspand. De buizen zijn licht en daarom gemakkelijk te plaatsen. De buis heeft een glad uiteinde. Hij is niet geschikt voor plaatsing in de grond in verband met de wanddikte. Houdt hier rekening mee bij het plaatsen van de buizen.

De PVC afvoerbuis is lekdicht en heeft een goede chemische bestendigheid. Daarnaast is hij flexibel en zeer eenvoudig te installeren. Alle PCV afvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Hiermee wordt de kwaliteit van de buis gegarandeerd, zodat u zeker weet dat u een rioleringssysteem aanlegt dat nog vele jaren probleemloos functioneert. Bevestiging van de buizen is zeer eenvoudig. Enkel wat glijmiddel gel is voldoende om de montage mogelijk te maken. Zo creëert u moeiteloos uw eigen hemelwaterafvoersysteem.

PVC buis: onmisbaar voor een goede afvoer

De PVC buis is essentieel voor het creëren van een goedwerkende, solide afvoer- en rioolsysteem. Er zijn verschillende PVC afvoerbuis varianten die variëren op het gebied van eigenschappen en toepassingen. Voor riolering- huis en kolkaansluitingen zijn de PCV SN4 en PVC SN8 met aangevormde manchetmof en KOMO keurmerk geschikt. Dit keurmerk is een garantie voor de kwaliteit die deze afvoerbuizen bieden. 

Wilt u graag advies voor de juiste PVC HWA afvoerbuis voor uw situatie? Neem dan contact op!

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
 1. PVC HWA afvoerbuis 100 mm L = 4 meter KOMO
  Rating:
  0%
  € 10,99 € 9,08
 2. PVC HWA afvoerbuis 60 mm L = 4 meter KOMO
  Rating:
  0%
  € 15,73
  € 6,40 € 5,29
 3. PVC HWA afvoerbuis 70 mm L = 4 meter KOMO
  Rating:
  0%
  € 6,99 € 5,78
 4. PVC HWA afvoerbuis 80 mm L = 4 meter KOMO
  Rating:
  0%
  € 7,70 € 6,36
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina