Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Tyleenslang LDPE 25 mm L = 50 m

Product SKU # LE.200.104

€ 65,98

€ 82,47 - 20 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Ook interessant

Omschrijving


Deze  tyleenslang  is gemaakt van LDPE. Dit staat voor lagedichtheidpolyetheen. Dit materiaal is een  thermoplast dat gemaakt is van olie. Het is vrij flexibel, taai materiaal dat waterafstotend, isolerend en slagvast is. Mede hierdoor is de LDPE buis zeer populair en wordt het toegepast voor verschillende doeleinden.

De LDPE buis worden geleverd in de KIWA uitvoering. Dit is een keurmerk waarmee deze  PE  buis  geschikt is voor het transporteren van drinkwater. Het keurmerk is te herkennen aan de blauwe lijn die over de lengte van de buis loopt.

Verschil tussen LDPE en HDPE tyleenslang

Polyetheen (PE) wordt op twee manieren verwerkt tot kunststof. Wanneer het materiaal wordt verwerkt onder hoge druk  ontstaat  hogedichtheidpolyetheen  (HDPE). Dit materiaal is zeer sterk en kan werken met drukwaarden tot en met 16 bar (PN 16).  HDPE wordt ook veel toegepast voor het maken van robuuste (vijver)bakken.

Wanneer polyetheen wordt verwerkt onder lage druk ontstaat  lagedichtheidpolyetheen (LDPE). Dit materiaal heeft een lagere dichtheid is daardoor flexibeler en soepeler. Dit maakt het makkelijk om te verwerken. De LDPE wordt geleverd in buizen die bestand zijn tegen een maximale werkdruk van 6,3 bar (PN 6,3).

Aansluiten van de  tyleenslang

Voor het aansluiten  hebben wij diverse hulpstukken, zoals de  tyleen koppeling  en  PE elektrolas koppelingen. Ook gietijzeren  flensafsluiters  en  watermeters  behoren tot ons assortiment. Voor elke soort PE buis en PE leiding kunt u bij ons terecht. Neem gerust contact om de geschikte tyleenslang te kiezen!

Specificaties tyleenslang

Eigenschappen


Diameter
25 mm
Materiaal
Ldpe
Rollengte
50 meter
Type / serie
Waterleiding

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews