Facebook Pixel
353AP.338.112.jpg

VDL PVC drie-delige koppeling lijmverbinding 50 mm

267AP.338.110.jpg

VDL PVC drie-delige koppeling lijmverbinding 40 mm

680AP.338.114.jpg

VDL PVC drie-delige koppeling lijmverbinding 63 mm

VDL PVC drie-delige koppeling lijmverbinding 50 mm

VDL PVC drie-delige koppeling lijmverbinding 50 mm
€ 7,15
€ 4,62 € 3,82
SKU
AP.338.112

Deze  VDL PVC drie-delige koppeling  is ideaal voor een hoogwaardige koppeling met uw pvc drukleiding.  Zo crëert u heel eenvoudig een zeer solide, robuuste bevestiging. De koppeling is voorzien van twee inwendige lijmverbindingen. Hij wordt geleverd in de PN16 drukklasse. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC. De PVC drie-delige koppeling  is leverbaar in een uitvoering met een diameter van 12 tot en met 110  mm.   Zo vindt u altijd de juiste koppeling  voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen: 50 mm
materiaal: PVC
toepassing: koppeling
drukklasse: PN16


Meer informatie
Brutoprijs 7.15
Dit item kan binnen 30 dagen worden geretourneerd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VDL PVC drie-delige koppeling lijmverbinding 50 mm
Uw waardering