Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC knie 90 graden 63 mm PN16

Product SKU # AP.305.124

€ 3,58

€ 5,57 - 35 %
Beperkte voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  VDL PVC knie 90 graden  ideaal voor het maken van een knieverbinding met uw pvc drukleiding. Het wordt geleverd in de PN10-klasse en PN16-klasse uitvoering. Het hulpstuk is gemaakt van licht, sterk PVC. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk te recyclen. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC. De knie is leverbaar in een diameter van 10 mm t/m 315 mm. Zo vindt u altijd de juiste VDL PVC knie voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
diameter: 63 mm
materiaal: PVC
toepassing: knie verbinding 90 graden
drukklasse: PN 16

Eigenschappen


Diameter
63 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Knie 90°

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews