Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Anrin KE-100 lijngoot, polyesterbeton, zonder rooster 100 x 15 cm

Product SKU # RI.435.300

€ 56,95

1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


De Anrin KE-100 is het topmodel die belastbaar is tot maar liefst Nk600. Dit staat gelijk aan 60.000 kilo. Hierdoor is deze draingoot geschikt voor zwaar verkeer en industriële toepassingen. De ribben aan de flanken verzorgen een zeer solide bevestiging tussen het beton en de goot. Deze vloergoot heeft een lengte van 100 cm en een breedte van 15 cm.    

De Anrin polyesterbeton lijngoot is de ideale oplossing om overtollig oppervlakte- en regenwater op te vangen of af te voeren en is geschikt voor binnen en buitenmontage. Alle vuildeeltjes kunt u eenvoudig uit uw systeem houden door middel van het plaatsen van een slibopvangput aan het eind van uw lijngoot.


Deze lijngoten zijn ook verkrijgbaar met roosters uitgevoerd in:
-Gietijzer
-RVS
-Kunststof

Anrin  KE

Dit model is het topmodel uit het assortiment. Hij heeft een zeer hoge drukbestendigheid en is hiermee geschikt voor zware verkeersbelasting en industriële toepassingen. Hiermee laat het Duitse merk dat de draingoten zowel estetisch als functioneel zijn.

Anrin Lijngoot

Het Duitse Anrin produceert al sinds 1971 oerdegelijke, solide goten gemaakt van polyesterbeton. Deze lijngoten van Duitse kwaliteit worden aangeboden voor een Hollandse prijs. De zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt deze goten populair. Het merk biedt verschillende soorten goten aan voor diverse doeleinden. Zo weet u altijd de juiste lijngoot te vinden.

De goten van Anrin zijn gemaakt van polyester beton. Dit is een licht, solide materiaal dat over een zeer goede water- en chemische bestendigheid beschikt. Daarnaast is het bestand tegen grote temperatuurwisselingen en ongevoelig voor krassen. Niet voor niets maakt het Duitse bedrijf al tientallen jaren gebruik van dit oerdegelijke supermateriaal.

Neem contact met ons op wanneer u wilt weten welke goot het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies op maat voor de juiste lijngoot!

Technische specificaties:

Merk: Anrin
Afmetingen: 100 x 15 cm
Materiaal: polyesterbeton
Rand: gegalvaniseerd  

Eigenschappen


Type / serie
Ke-100

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews