check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail
local_shipping BEZORGD OP JOUW LOCATIE Jouw producten op locatie bezorgd
home ZEER COMPLEET ASSORTIMENT  Direct alles voor jouw project in huis
person SCHERPE ZAKELIJKE PRIJZEN Vraag jouw zakelijk account aan

Geniet in de zomer van jouw zwembad

Door steeds warmere zomers zoeken veel mensen verkoeling in het water. Wat is dan fijner dan in jouw eigen kristalheldere zwembad duiken. Bij Irritech vind je alles voor het aanleggen, onderhouden en decoreren van jouw zwembad en natuurvijver, van filtersystemen tot trapleuningen.

Zwembaden

Bouw je eigen zwembad. IrriTech heeft alles in huis voor het aanleggen van je eigen droom zwembad of zwemvijver. Ga voor een makkelijk op te zetten stalen zwembad of ga de uitdaging aan en bouw een bouwkundig zwembad. Een natuurlijke zwemervaring heb je in jouw eigen zwemvijver.

Zwembad accessoires

Geen zwembad en zwemvijver is compleet zonder de juiste accessoires. Verander je zwembad in een lichtspektakel met zwembadverlichting. Snelle verfrissing krijg je in de zomer met een buitendouche. Wel een zwembad maar geen onderhoud? Ga dan voor een automatische zwembadrobot.

Zwembadpompen en filters

Een van de belangrijkste onderdelen van een zwembad en zwemvijver is het pomp en -filtersysteem. Dit zorgt voor de stroming en reiniging van het water. Er zijn veel verschillende soorten filters en pompen beschikbaar. Zo is er voor iedere type zwembad en zwemvijver een perfect pomp- en filtersysteem.

Waterbehandeling

Voor gezond en schoon water in jouw zwembad of zwemvijver is waterbehandeling belangrijk. Chloor is een veelgebruikte manier van waterbehandeling om alg en bacteriegroei tegen te gaan. Maar chloor zorgt ook voor rode ogen en is niet milieuvriendelijk. Andere, minder schadelijke, opties zijn UV-C lampen en Hydrolyse- en elektrolysesystemen.

Zwembadverwarming

Het zwemseizoen in Nederland en België is kort. De relatief korte en koude zomer warmt het water niet op naar een aangename zwemtemperatuur. Maak daarom gebruik van zwembadverwarming. Kies voor een warmtepomp en verleng jouw zwemseizoen.

Zwembadreiniging

Je zwemt het fijnst in een helder en schoon zwembad. Reinig je zwembad daarom regelmatig. Je zwembad reinig je met een zwembadstofzuiger, zwembadborstel en zwembad schepnet. Wil jij een schoon zwembad met minimale inspanning? Maak dan gebruik van een automatische zwembadrobot.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten voor jouw zwembad? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.