check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail
local_shipping BEZORGD OP JOUW LOCATIE Jouw producten op locatie bezorgd
home ZEER COMPLEET ASSORTIMENT  Direct alles voor jouw project in huis
person SCHERPE ZAKELIJKE PRIJZEN Vraag jouw zakelijk account aan

Rioleringssysteem van topkwaliteit

Een goede vuilwaterafvoer is noodzakelijk voor het afvloeien van vuilwater en andere vloeistoffen. Al onze afvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keurmerk klasse SN4 of SN8. Dit maakt deze afvoerbuizen perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Onze hulpstukken zijn van deze zelfde topkwaliteit. Hiermee sluit je iedere waterafvoer eenvoudig aan het op het riool.

Riolering aanleggen

Het aanleggen van riolering kan snel complex worden en is vrijwel altijd maatwerk. Iedere sanitaire voorziening en waterafvoer heeft een eigen afvoer diameter. Het vuilwater voer je hier af met afvoerbuizen, welke via PVC hulpstukken bijeenkomen op een verzamelleiding. De dikte van de verzamelleidingen hangt af van het aantal aansluitingen, de stroomsnelheid en het diameter van de toestelleidingen. De verzamelleidingen komen bijeen op een standleiding.

Zorg altijd dat het diameter van deze standleiding breed genoeg is om al het water van de verzamelleidingen af te voeren. Vermijdt volledig haakse bochten. Werk idealiter altijd met twee bochten van 45 graden met een recht stuk ertussen om een haakse bocht te maken. Hiermee voorkom je verstoppingen.

Riolering kopen

Bij IrriTech vind je alles wat je nodig hebt voor eenvoudige en complexe rioleringssystemen. Wil je graag persoonlijk advies over riolering, neem dan contact op. We helpen je graag aan de juiste materialen voor jouw toepassing.

Dompelpomp kopen

Wanneer je vervuild water, zoals rioolwater, wilt verpompen kom je al snel uit bij een dompelpomp. Een dompelpomp is een pomp die je direct in het te verpompen medium plaatst. Zo hoef je geen ingewikkelde systemen aan te sluiten, zet de pomp in het water en je bent klaar om te pompen. Dompelpompen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van vlakzuiger tot vuilwaterpomp. Voor het verpompen van rioolwater ga je voor een vuilwaterpomp die geschikt is voor grote deeltjes. Bij de specificaties van iedere dompelpomp zie je precies voor welk water deze geschikt is.