Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00
local_shipping BEZORGD OP JOUW LOCATIE Jouw producten op locatie bezorgd
home 300 M2 SHOWROOM IN PUTTEN Afhalen in onze winkel is mogelijk
email ADVIES VIA TELEFOON & E-MAIL Hulp van product specialisten

Rioleringssysteem van topkwaliteit

Een goede vuilwaterafvoer is noodzakelijk voor het afvloeien van vuilwater en andere vloeistoffen. Al onze afvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keurmerk klasse SN4 of SN8. Dit maakt deze afvoerbuizen perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Onze hulpstukken zijn van deze zelfde topkwaliteit. Hiermee sluit je iedere waterafvoer eenvoudig aan het op het riool.

Riolering aanleggen

Het aanleggen van riolering kan snel complex worden en is vrijwel altijd maatwerk. Iedere sanitaire voorziening en waterafvoer heeft een eigen afvoer diameter. Het vuilwater voer je hier af met afvoerbuizen, welke via PVC hulpstukken bijeenkomen op een verzamelleiding. De dikte van de verzamelleidingen hangt af van het aantal aansluitingen, de stroomsnelheid en het diameter van de toestelleidingen. De verzamelleidingen komen bijeen op een standleiding.

Zorg altijd dat het diameter van deze standleiding breed genoeg is om al het water van de verzamelleidingen af te voeren. Vermijdt volledig haakse bochten. Werk idealiter altijd met twee bochten van 45 graden met een recht stuk ertussen om een haakse bocht te maken. Hiermee voorkom je verstoppingen.

Riolering kopen

Bij IrriTech vind je alles wat je nodig hebt voor eenvoudige en complexe rioleringssystemen. Wil je graag persoonlijk advies over riolering, neem dan contact op. We helpen je graag aan de juiste materialen voor jouw toepassing.