check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail
local_shipping BEZORGD OP JOUW LOCATIE Jouw producten op locatie bezorgd
home ZEER COMPLEET ASSORTIMENT  Direct alles voor jouw project in huis
person SCHERPE ZAKELIJKE PRIJZEN Vraag jouw zakelijk account aan

Meest gezochte producten


Elektra aanleggen

Wil jij binnen of buiten elektra aanleggen? Zorg dan voor veilig en gekeurd materiaal. Slecht of verkeerd aangelegde elektra kan een gevaar voor jezelf en jouw omgeving opleveren. Kies daarom de juiste kabels, kabelbescherming en accessoires die passen bij jouw doel.

Kabels

Het aanleggen van elektra begint bij de juiste kabels. De geschikte kabel kies je op basis van jouw klus. Niet elke binnenkabel kan en mag je buiten gebruiken en niet elke installatiekabel mag je bundelen. Wil je een brandwerende kabel of is dat niet van belang? Dit is allemaal belangrijk bij het kiezen van de juiste kabel.

Binnen en buitenkabels

Wil jij kabels die je mag bundelen, die beter tegen brand kunnen en die je buiten mag gebruiken? Ga dan voor de YMvK installatiekabel. Deze sterke en flexibele kabel is in de meeste situaties de juiste keuze. De dikte van de kabel bepaal je op basis van de stroomsterkte die jij nodig hebt.

Kabels onder de grond

Wil jij kabels onder de grond aanleggen zonder extra bescherming? Kies dan de YMvKas grondkabels. Deze kabels kunnen door het aardscherm zonder extra bescherming onder de grond gelegd worden. Bij beschadiging onderbreekt het aardscherm de stroom.

Kabels onder water

Kabels nodig die je onderwater kan leggen? Ga dan voor de H07RNF onderwaterkabel. Deze flexibele en goed beschermde kabel is essentieel bij iedere bronpomp.

Stuurstroomkabel

Heb jij een kabel nodig voor het aansturen van jouw automatische beregeningssysteem? Ga dan voor een stuurstroomkabel. Deze zendt eenvoudige signalen door en stuurt zo jouw magneetkleppen aan.

Kabelbescherming

Om jouw kabels en leidingen tegen beschadiging te beschermen maak je gebruik van kabelbescherming. Wanneer leidingen of kabels beschadigd raken kan dit nare gevolgen hebben voor iedereen in de buurt. Deze gevolgen lopen regelmatig in de kosten. Kies daarom voor de juiste kabelbescherming.

Mantelbuizen en hulpstukken

Met een mantelbuis bescherm je kabels en leidingen onder de grond en bij doorvoer door obstakels. Voor veel gasleidingen zijn mantelbuizen verplicht. Met de mantelbuis klikmoffen verbind je moeiteloos mantelbuizen met elkaar. Zo zijn jouw kabels en leidingen beschermd.

Verwarmingslint

Met het verwarmingslint bescherm je leidingen en kabels tegen temperatuurdalingen. Zo voorkom je vries- en waterschade.

Elektra accessoires

Wil jij kabels boven of onder de grond verbinden. Doe dit veilig door de juiste artikelen te gebruiken. Niet iedere kabeldoos kan je zo onder de grond plaatsen. Liever zonder plannen de ideale meterkast aanleggen? Ook daarvoor ben je bij IrriTech aan het juiste adres.

Kabeldozen en verbindingsgietmoffen

Wanneer je kabels met elkaar verbindt is het belangrijk dit veilig te doen. Kies daarom voor een kabeldoos of verbindingsgietmof. Met de kabeldoos verbind je moeiteloos twee kabels buiten boven de grond samen. Met het complete gietmof pakket maak je snel een verbinding die je onder de grond kan plaatsen.

Meterkast vloerplaat en invoerbochten

Met de meterkast vloerplaat leg jij moeiteloos een fundament in iedere meterkast, het kloppende hart van jouw huis. Leg vervolgens de juiste maat invoerbochten aan en jouw huis is klaar voor alle belangrijke leidingen en kabels.

Heb jij vragen over elektra? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.