check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail

Verhoog eenvoudig je waterdruk


Het installeren van een hydrofoorpomp verhelpt direct uw problemen met een lage waterdruk. Deze pomp zal op een efficiënte wijze uw waterdruk verhogen. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een hydrofoorinstallatie om een lage waterdruk te verhogen. Een hydrofoorpomp aansluiten is echter een professionele klus die zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd moet worden. Hiermee wordt een optimale prestatie van de pomp gegarandeerd.

Voor deze lage waterdruk problemen bieden wij een full-service aan. Van het adviseren voor de juiste hydrofoorpompinstallatie tot het aansluiten van de hydrofoorpomp op de waterleiding: u wordt volledig ontzorgd. Deze service bieden wij aan voor zowel Nederland als België.


Hydrofoorpomp aansluiten

Een hydrofoorpomp installeren is dé oplossing bij te weinig waterdruk bij hoogbouw, of meerdere huishoudens op één watermeter in een appartementencomplex. Ook het toevoegen van extra sanitaire voorzieningen in uw woning of bedrijfspand kan leiden tot een te lage waterdruk. De waterdruk verhogen is in sommige gevallen essentieel om apparaten zoals een vaatwasser, wasmachine en stortdouche optimaal te laten functioneren.

Een zogeheten drukverhogingspomp kan op meerdere plekken tussen de waterleiding geplaatst worden. De pomp kan het beste geplaatst worden op de plek waar de waterleiding het complex of de woning binnenkomt. Op deze manier zorgt u ervoor dat de drukverhoging op alle tappunten plaatsvindt, voor zowel warm als koud water. Hydrofoorpompen die geschikt zijn voor op het waterleidingnet zijn altijd voorzien van een verplichte voordrukbeveiliging (binnen Nederland) en doen hun werk fluisterstil.

DAB E.sybox drukverhogingspomp

Een ideale oplossing voor zowel zakelijke als particuliere waterdruk problemen is de DAB E.sybox. Deze innovatieve, alles-in-één-pomp is veelzijdig inzetbaar en is door zijn compacte formaat overal in uw woning en bedrijfspand te plaatsen. De DAB E.sybox kan maximaal tot 6,5 bar druk verhogen en is dankzij de frequentieregeling zeer energiezuinig. De pomp zal zichzelf alleen inschakelen indien nodig en springt daarmee direct bij wanneer er meer waterdruk gewenst is. De drukverhogingspomp is volledig automatisch instelbaar in stappen van 0,1 bar. Hiermee kunt u zeer precies uw waterdruk afstemmen en bent u altijd verzekerd van de juiste waterdruk voor zowel warm als koud water.
Deze pomp kan uiteraard op locatie worden geïnstalleerd door onze vakkundige monteurs. Wilt u de pomp gebruiken voor huishoudelijke toepassingen? Dan is de versie inclusief voordrukbeveilliging verplicht. De DAB E.sybox mini is al verkrijgbaar vanaf € 629,01,-. Tijdelijk met gratis aansluitset!

Herkent u zich in deze situaties en wilt u uw waterdruk problemen direct verhelpen? Neem dan contact op en vermeld kort in een bericht wat de huidige situatie is. Zo krijgt u advies over de beste oplossing voor uw lage waterdrukAanvraag waterdruk verhogen
Velden met een (*) zijn verplicht.
Privacy *