check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail
local_shipping BEZORGD OP JOUW LOCATIE Jouw producten op locatie bezorgd
home ZEER COMPLEET ASSORTIMENT  Direct alles voor jouw project in huis
person SCHERPE ZAKELIJKE PRIJZEN Vraag jouw zakelijk account aan

Pompen en accessoires

Met een waterpomp verpomp je, zoals de naam al zegt, water. Voor iedere locatie, type water en toepassing is er een andere waterpomp beschikbaar. Van het verhogen van de waterdruk in een woning tot het wegpompen van rioolwater, voor iedere situatie is er een geschikte waterpomp:

Dompelpompen

Wanneer jouw kelder is ondergelopen en je wilt het water wegpompen dan maak je gebruik van een dompelpomp. Deze pompen kunnen grotere deeltjes verpompen en plaats je gemakkelijk in het water.

Dompelpompen bekijken

Beregeningspompen

Met een beregeningspomp pomp je gemakkelijk water naar jouw beregeningssysteem. Verpomp water vanuit de sloot, tanks of ondiepe grondwaterbron.

Beregeningspompen bekijken

Bronpompen

Voor het pompen van grondwater op diepte kies je meestal voor een bronpomp. Een bronpomp plaats je in het water en kan hierdoor het water hoog oppompen.

Bronpompen bekijken

Drukverhogingspompen

Wanneer je de waterdruk in een woning wil verhogen zijn de drukverhogingspompen zeer geschikt. Deze compleet uitgevoerde pompen plaats je direct na de watermeter.

Drukverhogingspompen bekijken

Hydrofoorpompen

Als je een aanvoerleiding op druk wil houden kies je voor een hydrofoorpomp. Met het drukvat zorgt deze pomp voor een constante druk in de leiding.

Hydrofoorpompen bekijken

Circulatiepompen

Een circulatiepomp zorgt voor het rondpompen van het water in een CV installatie. Hierom kom je de circulatiepomp ook wel tegen als CV pomp.

Circulatiepompen bekijken

Onderwaterhydrofoorpompen

Wanneer je water uit een ondergrondse watertank wil pompen kies je voor een onderwaterhydrofoorpomp. Deze pompen schakelen automatisch in wanneer je om water vraagt.

Onderwaterhydrofoorpompen bekijken

Regenwaterpompen

Met een regenwaterpomp pomp zowel regenwater als water uit het leidingnet. Zo weet jij zeker dat je constant van water bent voorzien.

Regenwaterpompen bekijken

Filterpompen

Wanneer je het water in een vijver helder wil houden zonder allemaal grote techniek rondom jouw vijver te plaatsen kies je voor een filterpomp. Een filterpomp is een vijverfilter en -pomp in één.

Filterpompen bekijken

Vijverpompen

Een vijverpomp zorgt voor het rondpompen van het vijverwater. Op een losse vijverpomp sluit je andere randapparatuur als een vijverfilter aan.

Vijverpompen bekijken

Fonteinpompen

Met een fonteinpomp tover jij jouw vijver om in een wonderschoon schouwspel. De fonteinpomp pompt het water naar de fontein die vervolgens het water de hoogte in spuit.

Fonteinpompen bekijken

Zwembadpompen

De zwembadpomp is het kloppende hart van een zwembadinstallatie. Deze pomp circuleert het water door de filter installatie en zorgt zo voor de juiste waterkwaliteit.

Zwembadpompen bekijken

Warmtepompen

Een warmtepomp is een zeer energiezuinige verwarmingspomp voor vijvers en zwembaden. Doordat de pomp warmte uit de lucht te onttrekt bespaar jij kosten op de energie.

Warmtepompen bekijken

Luchtpompen

Zuurstof is belangrijk voor een gezonde vijver, goede plantengroei en blije vissen. Met een luchtpomp zorg jij voor voldoende zuurstof in het water.

Luchtpompen bekijken

Handpompen

Wat staat er leuker dan een ouderwetse handpomp? Met deze handpomp pomp je op eigen kracht water omhoog.

Handpompen bekijken

Pomp accessoires

Met de pomp accessoires installeer jij jouw pomp zo compleet mogelijk. Maar ook het aanpassen van een pomp naar jouw eisen doe je met de pomp accessoires. Maak met de volgende producten jouw pomp extra compleet:

Drukvaten

Met een drukvat zorg jij voor een constante gelijke druk uit jouw pomp. Door het interne membraan vangt het drukvat eventueel drukverschil op.

Drukvaten bekijken

Netsnoeren

Sluit jouw pomp eenvoudig aan op het stopcontact met een netsnoer. Zo hoef jij niet zelf aan de slag met het elektriciteitsnet.

Netsnoeren bekijken

Condensatoren

Met een condensator start jouw pomp probleemloos. Bij het opstarten heeft een pomp net water meer stroom nodig, deze wordt door de condensator verzorgd.

Condensatoren bekijken

Aansluitkasten bronpomp

Door een aansluitkast te gebruiken bij jouw bronpomp weet je zeker dat deze veilig is aangesloten. Zo voorkom je het overbelasten van jouw bronpomp.

Aansluitkasten bronpomp bekijken

Pompbesturing met beveiliging

Via een pompbesturing met beveiliging zorg je voor een automatische werking van jouw pomp. Ook beschermt deze pompbesturing jouw pomp tegen overmatige slijtage of schade.

Pompbesturingen met beveiliging bekijken

Pomp onderdelen

Is er een onderdeel van jouw pomp beschadigt geraakt? Repareer zelf jouw pomp met de pomp onderdelen

Pomp onderdelen bekijken

Frequentieregelaars

Een constante druk of wateraanvoer verkrijg je met een frequentieregelaar. Een frequentieregelaar zorgt ervoor dat de pomp de toeren aan de gevraagde capaciteit aanpast.

Frequentieregelaars bekijken

Drukschakelaars

Het automatisch in- en uit schakelen van jou pomp is een eitje met een drukschakelaar. Op basis van de vraag om druk schakelt de drukschakelaar de pomp aan of uit.

Drukschakelaars bekijken

Terugslagkleppen

Met een terugslagklep voorkom je dat het water wegloopt uit de pomp wanneer deze uitstaat. Zeker bij niet zelf aanzuigende pompen is een terugslagklep belangrijk.

Terugslagkleppen bekijken