check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail

Beregeningsplan


IrriTech ontwerpt beregeningsplannen op maat. Aan de hand van de aangeleverde informatie stellen wij een beregeningsplan op die volledig aansluit bij uw tuin en de wensen die u heeft. Er zal rekening gehouden worden met type beplanting, grondsoort en de ligging van uw tuin ten opzichte van de zon. Gevels, paden en andere verhardingen zullen uitgesloten worden van beregening. Bij de opstelling van de sproeiers wordt gekeken naar het sproeibereik en de juiste dekking. Door deze zo specifiek mogelijk op elkaar af te stemmen wordt voorkomen dat bepaalde delen teveel of te weinig beregent worden. Daarnaast levert dit u ook een waterbesparing op. Met meer dan 15 jaar ervaring kunt u er van uit gaan dan wij ons letterlijk en figuurlijk hebben geworteld binnen de beregening van tuinen, paardenbakken, golfbanen en sportvelden.

Waarom uw tuin beregenen

Regen geeft vaak onvoldoende water voor je tuin, zeker in periodes wanneer het bijna tot niet regent. Daarnaast komt regen vaak niet op de plekken waar het nodig is. Een beregeningsinstallatie aanleggen is de oplossing en zorgt voor een goede conditie van je beplanting, grond & gazon. Geheel afgestemd op jouw tuin en weersinvloeden vindt er beregening plaats, op gezette tijden, plekken en in bepaalde hoeveelheden. Zo kun je voorstellen dat in zomerperiodes er vaker en langer beregend moet worden. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met schaduwzijdes en type beplanting in je tuin. Dit bepaalt mede het type beregeningsmateriaal wat benodigd is.

Hoe werkt een beregeningsplan precies?

Door het grote aanbod van verschillende beregeningsmaterialen is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Een beregeningsinstallatie kan een behoorlijke aankoop zijn. Daarom wil je natuurlijk zeker weten dat je het juiste koopt. Het is zonde wanneer je tijd, moeite en geld in een plan steekt om alsnog met uitgedroogde planten te zitten doordat er een hoekje over het hoofd gezien is. Met een beregeningsplan plan je zorgvuldig en van te voren jouw beregeningsinstallatie. Doormiddel van een gedetailleerde tekening en materiaallijst zorg je dat jouw beregeningsinstallatie van te voren bij de tuin past. Wij helpen je graag verder met het maken van een beregeningsplan en materiaallijst. Onze specialisten staan voor je klaar en zorgen ervoor dat de beregeningsinstallatie straks perfect bij de eisen van jouw tuin aansluit.

Voorbeeld beregeningsplan bekijken >

Ontwerpkosten

Voor een beregeningsplan rekenen we standaard € 350,- incl. BTW ontwerpkosten. Je ontvangt dan een uitgebreide tekening met sproeiers/leidingwerk en een offerte/materiaallijst. Na akkoord op de offerte ontvang je € 200,- factuurkorting. 


Aanvraag beregeningsplan
Ik heb een tekening van mijn tuin
Watertoevoer
Aanwezig waterdruk / capaciteit
Beregening in en uitschakelen
Plek van bediening
Velden met een (*) zijn verplicht.
Privacy *