check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail
local_shipping BEZORGD OP JOUW LOCATIE Jouw producten op locatie bezorgd
home ZEER COMPLEET ASSORTIMENT  Direct alles voor jouw project in huis
person SCHERPE ZAKELIJKE PRIJZEN Vraag jouw zakelijk account aan

Tuin & boomverzorging

Tuin en boomverzorging omvat alles voor jouw tuin en het verzorgen van bomen. Van zwaar belastbare en stabiele bodembedekking als grindplaten tot complete beluchtingssystemen. Ook de benodigdheden voor een groendak met sedum vind je hier. Last van mollen? Daar hebben wij ook een oplossing voor. Bekijk ons aanbod met tuin- en boomverzorgingsproducten.

Gras en grindplaten

Opzoek naar een stabiele ondergrond die perfect water doorlaat? Ga dan voor een gras of grindplaat en voorkom problemen met waterafvoer. Met de grindtegel leg je grind stabiel op de plek. Zo heb je geen spoor- en kuilvorming. Met de grastegel maak je een zwaar belastbare en ecologische ondergrond. Wil jij liever een onderhoudsarme grasmat? Dan is niet van echt te onderscheiden kunstgras de uitkomst. Dit gras bestaat uit meerdere vezels en is in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Zorg dat mollen jouw gazon met rust laten door mollengaas te plaatsen, de diervriendelijke oplossing tegen mollen.

Borderranden / kantopsluiting

Met een borderrand maak jij een fysieke afgrenzing in jouw tuin. De borderrand zorgt voor een strakke lijn tussen de verschillende elementen in jouw tuin. Met kantopsluiting houd je ook grind en kruipende planten op hun plek. Ook minder mooie randjes van jouw natuur- of kunstgras gazon werk je weg met een borderrand. Wij hebben borderranden van aluminium, gegalvaniseerd staal, RVS en Cortenstaal in verschillende modellen.

Wortelwering

Voorkom schade door wortels en geef onkruid geen kans met de wortelweringproducten. Met anti-worteldoek voorkom jij dat onkruid kan groeien. Met het dikste worteldoek stop je zelfs Japanse Duizendknoop. Met het wortelweringsdoek houd jij wortels weg van plekken waar je ze niet wil hebben. Het gecoate textiel beschermt bestrating, riolering, kabels en buizen tegen wortelschade.  Met wortelbegrenzing zorg jij dat de wortels bij de boom in de buurt blijven. Je voorkomt wildgroei en geleidt de wortels de juiste richting op. Zo ontwikkelt jouw boom zich optimaal en zorg je voor extra stabiliteit.

Boomverzorging

Net aangeplante bomen en bomen in moeilijke omstandigheden als de stad hebben extra verzorging nodig. Zorg voor voldoende water en zuurstof, dit zijn belangrijke elementen voor een optimale ontwikkeling van jouw bomen. Door het gebruik van een beluchtingssysteem optimaliseer je de zuurstoftoevoer. Extra water verzorg je door bewateringsbuizen, een infiltratieput of een gietrand. Zijn jouw bomen vorstgevoelig? Maak dan gebruik van een verwarmingslint om de omgevingstemperatuur van de boom bij kou automatisch te verhogen.

Sedumdak

Een groendak is razend populair. Niet gek gezien de voordelen van een groendak en mogelijkheid tot subsidie(verschilt per gemeente). Met de sedumcassettes leg je zelf gemakkelijk en snel een groendak. Door te voeden met sedum conditioner houd jij het sedum gezond en sterk. Zo geniet ook jij van de voordelen van een groendak.

Heb je vragen over het tuin en boomverzorging assortiment? Neem dan contact met ons op.