Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Anrin polyesterbeton eindstuk incl. uitloop voor KE-150 lijngoot

Product SKU # RI.435.314

€ 42,99

€ 53,31 - 19 %
1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Het Anrin polyesterbeton eindstuk voor de KE-150 lijngoot zorgt voor een robuuste afsluiting. Hij heeft een perfecte pasvorm en beschikt over een KOMO-keurmerk. Dankzij de uitloop wordt een optimale lijnafwatering gecreëerd.

Anrin KE

Dit model is het topmodel uit het assortiment. Hij heeft een zeer hoge drukbestendigheid en is hiermee geschikt voor zware verkeersbelasting en industriële toepassingen. Hiermee laat het Duitse merk dat de draingoten zowel esthetisch als functioneel zijn.

Anrin Lijngoot

Het Duitse Anrin produceert al sinds 1971 oerdegelijke, solide goten gemaakt van polyesterbeton. Deze lijngoten van Duitse kwaliteit worden aangeboden voor een Hollandse prijs. De zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt deze goten populair. Het merk biedt verschillende soorten goten aan voor diverse doeleinden. Zo weet u altijd de juiste lijngoot te vinden.

De goten van Anrin zijn gemaakt van polyester beton. Dit is een licht, solide materiaal dat over een zeer goede water- en chemische bestendigheid beschikt. Daarnaast is het bestand tegen grote temperatuurwisselingen en ongevoelig voor krassen. Niet voor niets maakt het Duitse bedrijf al tientallen jaren gebruik van dit oerdegelijke supermateriaal.

Neem contact met ons op wanneer u wilt weten welke goot het meest geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies op maat voor de juiste lijngoot!

Technische specificaties:

Merk: Anrin
Materiaal: polyesterbeton
Hoogte: 22 cm

Eigenschappen


Materiaal
Polyesterbeton
Type / serie
Ke-150

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews