Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Betotop Special cortenstaal L = 2 m

Product SKU # ZZ.100.120

€ 45,00

€ 58,79 - 23 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


De Betotop kantopsluiting is ideaal voor de afwerking van uw betonnen boordsteen. Naast de optimale bescherming zorgt de Betotop voor een esthetische afwerking. Ook worden onregelmatigheden in het steen wordt gecorrigeerd. De zelfklemmende profielen zorgen voor een gemakkelijke installatie. Ze zijn vrijwel onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.

Betotop kantopsluiting

De Betotop "Special" is een nieuwe variant die perfect past op betonbandjes van 6 cm bovenbreedte waarbij de zichtbare zijde 20 cm bedraagt.

U heeft de keuze uit cortenstaal en Inox. Beide staalsoorten zijn zeer solide en onderhoudsvrij. Het cortenstaal is een metaallegering, bestaande uit ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd.Dit zorgt voor een stoere roest look.

Wenst u liever een strakker uiterlijk? Dan kiest u de inox-316 variant. Deze roestvaste staalsoort staat bekend om zijn superieure corrosiebestendigheid. De Betostop kantopsluiting wordt standaard afgeleverd in beschermfolie om eventuele krassen te voorkomen.

Technische specificaties

Lengte: 2 meter
Materiaal: cortenstaal
Afmetingen: (LxBxH) 200 x 6 x 20 cm. De dikte bedraagt 1 mm

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews