760PO.02.100.114.jpg

DAB E.sybox mini 3 hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging

647PO.10.100.118.jpg

DAB Jet 300 T-P hydrofoorpomp 400 volt

DAB E.sybox mini 3 hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging

DAB E.sybox mini 3 hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging
€ 966,79
€ 799,00 € 660,33
SKU
PO.02.100.115

DAB e.sybox mini 3: dé meest complete hydrofoorpomp

DeDAB e.sybox miniis de meest complete en gebruiksvriendelijke hydrofoorpomp voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Met deze uiterst compacte hydrofoorpomp levert DAB een technisch kunststuk af die uw lage waterdruk moeiteloos verhoogt. De DAB easybox is compact genoeg om overal in uw woning en bedrijfspand geplaatst te worden. De hydrofoorpomp is volledig frequentiegestuurdwaarmee u flink bespaartop uw energiekosten. De hydrofoorpompheeft een maximale pompcapaciteit van ruim 4800liter per uur. Hiermee is deze hydrofoorpompveelzijdig inzetbaar en voert hij elke pompklus uit. Dit doet hij overigens fluisterstil.

Nieuwste versie 2018:Deze nieuwe uitvoering beschikt over een extra waaier, waardoor de pomp op minder toeren draait. Hierdoor produceert de DAB e.sybox mini slechts 45 decibel tijdens gebruik. Hiermee onderscheidt deze hydrofoorpomp zich nog meer van de rest.

Deze uitvoering inclusief voordrukbeveiligingvoldoet aan alle gestelde eisen en normen conform de Nederlandse wetgeving voor aansluiting op het vaste drinkwaterleidingnet. Zo is deze Easybox voorzien van een voordruksensor.

Woont u in Nederland en wilt u de waterdruk verhogen van uw reguliere drinkwatervoorziening? Dan is deze uitvoering de juiste pomp voor u

De DAB e.sybox mini zet de nieuwe standaard ophet gebied van waterdruk verhogen

De E.sybox is een vollediggeïntegreerdsysteem waarbij de hydraulische componenten worden aangestuurd door een volledig programmeerbare frequentieregelaar. Deze frequentieregelingzorgt dat de pomp zijn toerental aanpast op debenodigde waterbehoefte en bijbehorende druk. Dit resulteert in een zeer constante waterdruk en een besparing op uw energiekosten. Ten opzichte van een traditioneel hydrofoorpomp werkt de E.sybox mini 50% energiezuiniger. Daarnaast verlengtde frequentieregelingde levensduur van de DAB e.sybox mini hydrofoorpomp, zodat u zo lang mogelijk van de pomp geniet.

Innovatieve, hoogwaardige technieken

De watergekoelde motor werktgeluidsreducerenddankzij de koelventilator. De motor heeft geen externe koeling nodig en kan daardoor ook in een kleine afgesloten ruimte worden geplaatst. Dankzij de terugslagklep is de pomp zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Het expansievat isgeïntegreerd in het systeem en heeft een capaciteit van tweeliter.

De anti-trillingsvoeten absorberen trillingen waardoor de E.sybox nog stiller en comfortabeler wordt. Ze zijn ontworpen voor zowel horizontale als verticale installatie. De compacte druktransmitter isvoorzien een ingebouwde temperatuur sensor en flowsensor. Zo worden krijgt het systeem altijd de meest accurate informatie voor een optimale werking.

DAB e.sybox uitvoeringen

De E.sybox is leverbaar in verschillende uitvoeringen:

Fraaie looks

De prachtige Italiaans look van de pomp resulteerde in het winnen van de product design award 2013. Ook het hoge resolutie LCD-display mag fraai genoemd worden. Via dit display is de pomp gemakkelijk aan te sturen en krijgt u alle informatie die u nodig heeft.

Toepassingen

Deze hydrofoorpomp is ook in te stellen als een een zelfaanzuigende pomp. Hij heeft de capaciteit om maximaal 8 meter diep vanuit het water uit uw waterbron, breektank of regenwaterreservoir op te zuigen en dan tot de door u gewenste druk te verhogen. De druk van deze pomp is volledig regelbaar en kunt per 0,1 bar verhogen of verlagen. Of het nou gaat om dewaterdruk verhogen van uw kantoor, woning of appartement: De DAB e.sybox mini KIWA hydrofoorpomp is uw alles-in-één-oplossing!

Handleiding van de DAB E.sybox mini Download de DAB E.sybox mini handleiding (PDF)

Meer informatie
Druk (opvoerhoogte) 51-60 meter
Brutoprijs 966.79
Dit item kan binnen 30 dagen worden geretourneerd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DAB E.sybox mini 3 hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging