Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Drainage bocht 90 graden 100mm

Product SKU # DR.01.921.102

€ 9,46

€ 11,17 - 15 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Drainage bocht

Met deze  bocht kunt u gemakkelijk om haakse bochten te leggen met uw drainagebuis. De bocht wordt ook wel een knie genoemd. Hij is aan beide uiteinden voorzien van een klikaansluiting en kan eenvoudig over de drainagebuis worden geschoven. De mof klikt dan vast achter de ribbels van de drainagebuis. Zo bent u  verzekerd van een solide, robuuste bevestiging.  

De  bocht  is gemaakt van PP materiaal wat voor een nog duurzamer drainagesysteem zorgt. PP heeft een zeer lange levensduur en is niet broosgevoelig (zoals de PVC uitvoeringen).

Drainage hulpstukken

Drainage aanleggen wordt toegepast wanneer er problemen ontstaan met het  grondwaterniveau. Deze problemen kunnen zich uiten op industrie- en bouwterreinen. Ook rond uw woning kan drainage aanleggen een uitkomst zijn om het waterpeil in de bodem op peil te houden. Op deze manier wordt de wateroverlast voorkomen. Goede drainage hulpstukken zijn essentieel om een goed werkend drainagesysteem te crëren. Aftakking worden gecrëerd met de  t-stukken. Om de drainagebuis op een verschillende maat aan te sluiten kunt u gebruik maken van de verschillende  verloopstukken. Ook een  verloop naar een PVC rioolbuis  is mogelijk. De  eindkap  zorgt voor een solide, betrouwbare afsluiting van uw buis.

Om het water af te voeren naar een maakt u gebruik van de  eindbuizen. Zo kunt u eenvoudig het overtollige water laten aflopen in een sloot of andere afwateringsplek. De hulpstukken op onze website zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect passend op onze drainagebuizen. Ook een  drainageput  behoort tot het assortiment. Hiermee vangt u het water op en kunt u eenvoudig de buizen doorspuiten in geval van een verstopping. Alles is leverbaar vanuit eigen voorraad en kan dus zeer snel worden geleverd. Van klikmof en kruisstuk tot eindbuis: alle soorten hulpstukken kunt u bij ons vinden!  

Specificaties:

Materiaal: PP
Kleur: Zwart
Keurmerk: KOMO
Aansluiting: 2x Klik verbinding
Diameter: 100 mm  

Eigenschappen


Diameter
100 mm
Materiaal
Kunststof

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews