Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Drainage taluudgoot 80 L = 100 cm

Product SKU # DR.01.922.108

€ 8,37

€ 9,89 - 15 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Een drainage PVC taludgoot mag niet ontbreken wanneer u het overtollige (regen)water afvoert op de sloot of greppel door middel van een eindbuis. De eenvoudige montage maakt de taludgoot zeer gebruiksvriendelijk. U plaatst de eindbuis gemakkelijk in de opening van de goot en legt deze op de wand van de betreffende sloot of greppel. Hiermee voorkomt u dat het water de zachte, ingezakte slootwand. De standaard lengte van de goot betreft 100 CM.

De goot is leverbaar in de volgende diameters:

  • Ø50
  • Ø60
  • Ø65
  • Ø80
  • Ø100
  • Ø125

Staat uw maat er niet bij? Neem dan gerust contact op via de live-chat, telefoon of email.

Drainage hulpstukken

Drainage aanleggen wordt toegepast wanneer er problemen ontstaan met het  grondwaterniveau. Deze problemen kunnen zich uiten op industrie- en bouwterreinen. Ook rond uw woning kan drainage aanleggen een uitkomst zijn om het waterpeil in de bodem op peil te houden. Op deze manier wordt de wateroverlast voorkomen. Goede drainage hulpstukken zijn essentieel om een goed werkend drainagesysteem te crëren. Aftakking worden gecrëerd met de  t-stukken. Om de drainagebuis op een verschillende maat aan te sluiten kunt u gebruik maken van de verschillende  verloopstukken. Ook een  verloop naar een PVC rioolbuis  is mogelijk. De  eindkap  zorgt voor een solide, betrouwbare afsluiting van uw buis.

Om het water af te voeren naar een maakt u gebruik van de  eindbuizen. Zo kunt u eenvoudig het overtollige water laten aflopen in een sloot of andere afwateringsplek. De hulpstukken op onze website zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect passend op onze drainagebuizen. Ook een  drainageput  behoort tot het assortiment. Hiermee vangt u het water op en kunt u eenvoudig de buizen doorspuiten in geval van een verstopping. Alles is leverbaar vanuit eigen voorraad en kan dus zeer snel worden geleverd. Van klikmof en kruisstuk tot eindbuis: alle soorten hulpstukken kunt u bij ons vinden!

Productspecificaties
Type: taludgoot
Uitvoering: klikaansluiting
Diameter: 80 mm
Kleur: geel
Materiaal: PVC

Eigenschappen


Diameter
80 mm
Materiaal
Pvc

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews