Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Druppelslang afdichtstop 16 mm

Product SKU # BE.412.216

€ 0,75

€ 1,15 - 34 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


De afdichtstop zorgt voor een hoogwaardige, professionele afsluiting van uw druppelslang. Zo wordt een lekvrije, afdopping van uw druppelleiding gegarandeerd. De stop is zeer gemakkelijk te monteren en demonteren wanneer de slang aangepast wordt. Zo kunt u dit hulpstuk altijd weer hergebruiken.

Druppelslang hulpstukken: gemakkelijk te hergebruiken

Deze druppelslang hulpstukken zijn zeer handig in gebruik en hebben een perfecte pasvorm. Wanneer u de slang aanpast door hem bijvoorbeeld in te korten kunt u de hulpstukken eenvoudig demonteren en weer monteren op de aangepaste slang. Dit maakt de hulpstukken veelzijdig. Dankzij de rechte en knie koppeling kunt u verschillende lengtes druppelslang gemakkelijk aan elkaar verbinden. Ook is een aftakking mogelijk dankzij het t-stuk. De koppelstukken kunnen ook worden gebruikt voor het koppelen van druppelleiding aan PE leiding.

Voor een professionele, hoogwaardige afsluiting van de slang is er de afdichtstop. De ergonomische spikes zorgen dat de druppelleiding altijd op de gewenste plek blijft. Zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. De PVC puntstukken zijn inzetbaar om de druppelslang te verbinden met zowel pvc als tyleenleiding. Alle druppelleiding hulpstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig waterdicht. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke aansluitingen.

Wilt u weten welke hulpstukken nodig zijn om uw druppelsysteem compleet te maken? Neem dan contact met ons op voor advies!

Technische specificaties:
diameter: 16 mm
materiaal: polypropeen (PP)
toepassing: afsluiten en afdoppen van uw druppelslang

Eigenschappen


Diameter
16 mm
Materiaal
Kunststof
Type / serie
Afdichtstop

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews