Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Druppelslang rechte verbinder 16 mm

Product SKU # BE.412.218

€ 1,19

€ 1,40 - 15 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Met deze rechte verbinder kunt u gemakkelijk uw druppelslang verlengen. Het hulpstuk is gemakkelijk  te monteren en ook te demonteren. Zo kunt u dit hulpstuk altijd weer toepassen wanneer de slang aangepast wordt. Dit maakt hem zeer duurzaam en veelzijdig. De rechte verbinder zorgt voor een lekvrije, solide verbinding die stand houdt onder zware omstandigheden. HIj is gemaakt is van het sterke polypropeen (pp). Dit materiaal is goed te recyclen en heeft een goede chemische bestendigheid.

Druppelslang hulpstukken: gemakkelijk te hergebruiken

Deze  druppelslang  hulpstukken zijn zeer handig in gebruik en hebben een perfecte pasvorm. Wanneer u de slang aanpast door hem bijvoorbeeld in te korten kunt u de hulpstukken eenvoudig demonteren en weer monteren op de aangepaste slang. Dit maakt de hulpstukken veelzijdig. Dankzij de rechte en knie koppeling kunt u verschillende lengtes druppelslang gemakkelijk aan elkaar verbinden. Ook is een aftakking mogelijk dankzij het t-stuk. De koppelstukken kunnen ook worden gebruikt voor het koppelen van druppelleiding aan PE leiding.

Voor een professionele, hoogwaardige afsluiting van de slang is er de afdichtstop. De ergonomische spikes zorgen dat de druppelleiding altijd op de gewenste plek blijft. Zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden. De PVC puntstukken zijn inzetbaar om de druppelslang te verbinden met zowel pvc als tyleenleiding. Alle druppelleiding hulpstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn volledig waterdicht. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke aansluitingen.

Wilt u weten welke hulpstukken nodig zijn om uw druppelsysteem compleet te maken? Neem dan contact met ons op voor advies!

Technische specificaties:
diameter: 16 mm
materiaal: polypropeen (PP)
toepassing: verlengen en verbinden van druppelleidingen

Eigenschappen


Diameter
16 mm
Materiaal
Kunststof

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews