check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail

Geka slangkoppeling met 13 mm slangtule (1/2”)

SKU: AP.120.102 | Groep: 734

€ 3,40

 € 4,54 - 26 %
Op voorraad
Aantal
  • support_agent  Advies op maat van onze specialisten

  • group  Zakelijke prijzen - vraag direct aan

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • auto_stories  Vragen? Raadpleeg onze kennisbank

Geka slangkoppeling met 13 mm slangtule (1/2”) € 3,40

Omschrijving


Met deze Geka slangkoppeling met slangtules verbindt u eenvoudig slangen. Hij is leverbaar in een diameter van 10 mm tot en met 40 mm. De slangkoppeling heeft een perfecte pasvorm en is eenvoudig te monteren en demonteren.

Een Geka koppeling ( GK koppeling) wordt gebruikt om een lekvrije, robuuste koppeling te maken tussen twee slangen. Kenmerkend voor deze soort koppelingen zijn de 'klauwen'. Met deze klauwen worden de koppelingen op een solide wijze aan elkaar bevestigd. Haak simpelweg de klauw achter de metalen rand van de andere koppeling. Hiermee wordt een waterdichte aansluiting gecrëerd die eenvoudig te monteren en demonteren is. Met deze simpele bevestiging is hij ook te koppelen aan een kraan. De koppeling is verkrijgbaar in vele soorten en maten. De koppeling is geschikt voor het transporteren van zowel schoon- en vuilwater.

Geka koppeling: zeer ruim assortiment

De koppelingen worden geleverd in verschillende uitvoering met diverse aansluitingen. De GK koppeling is leverbaar in een uitvoering met binnen- of buitendraad. Ook is hij leverbaar met slangtule. De koppeling met nastelbare wartel en slangtule garandeert een uiterst solide, lekvrije bevestiging van uw slangen. Door de wartel aan te draaien wordt de koppeling stevig bevestigd. Niet voor niets worden de Geka koppeling al jarenlang gebruikt voor diverse toepassingen binnen de beregening en andere waterklussen waarbij een lekvrije bevestiging vereist is. De eenvoudige montage maken ze ook zeer populair voor diverse toepassingen rondom uw huis. Hiermee zijn de koppelingen veelzijdig inzetbaar en worden ze op brede schaal toegepast.

Voor een hoogwaardige Geka koppeling bent u bij ons aan het juiste adres. Alle koppelingen zijn uiterst kwalitatief, duurzaam en leverbaar vanuit eigen voorraad. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten. Zo zit uw geschikte maat altijd in ons assortiment. Neem contact op met ons wanneer u wilt weten welke GK koppeling geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies op maat voor de juiste Geka koppeling!

Eigenschappen


Diameter
13 mm
Materiaal
Messing
Type / serie
Slangkoppeling met slangtule

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews