Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Geka slangkoppeling met 16 mm slangtule (5/8”)

Product SKU # AP.120.104

€ 2,63

€ 3,61 - 27 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Met deze  Geka slangkoppeling met slangtules  verbindt u eenvoudig slangen. Hij is leverbaar in een diameter van 10 mm tot en met  40  mm. De slangkoppeling heeft een perfecte pasvorm en is eenvoudig te monteren en demonteren.

Een  Geka koppeling  (  GK koppeling) wordt gebruikt om een lekvrije, robuuste koppeling te maken tussen twee slangen. Kenmerkend voor deze soort koppelingen zijn de 'klauwen'. Met deze klauwen worden de koppelingen op een solide wijze aan elkaar bevestigd. Haak simpelweg de klauw achter de metalen rand van de andere koppeling. Hiermee wordt een waterdichte aansluiting gecrëerd die eenvoudig te monteren en demonteren is. Met deze simpele bevestiging is hij ook te koppelen aan een kraan. De koppeling is verkrijgbaar in vele soorten en maten. De koppeling is geschikt voor het transporteren van zowel schoon- en vuilwater.  

Geka koppeling: zeer ruim assortiment

De koppelingen worden geleverd in verschillende uitvoering met diverse aansluitingen. De GK koppeling is leverbaar in een uitvoering met binnen- of buitendraad. Ook is hij leverbaar met slangtule. De koppeling met nastelbare wartel en slangtule garandeert een uiterst solide, lekvrije bevestiging van uw slangen. Door de wartel aan te draaien wordt de koppeling stevig bevestigd. Niet voor niets worden de Geka koppeling al jarenlang gebruikt voor diverse toepassingen binnen de beregening en andere waterklussen waarbij een lekvrije bevestiging vereist is. De eenvoudige montage maken ze ook zeer populair voor diverse toepassingen rondom uw huis. Hiermee zijn de koppelingen veelzijdig inzetbaar en worden ze op brede schaal toegepast.  

Voor een hoogwaardige Geka koppeling bent u bij ons aan het juiste adres. Alle  koppelingen  zijn uiterst kwalitatief, duurzaam en leverbaar vanuit eigen voorraad. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten. Zo zit uw geschikte maat altijd in ons assortiment. Neem contact op met  ons wanneer u wilt weten welke  GK  koppeling geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies op maat voor de juiste  Geka  koppeling!

Specificaties:

Toepassing:  koppeling van slangen
Aansluiting/maat:  16 mm
Materiaal:  Messing  

Eigenschappen


Diameter
16 mm
Materiaal
Messing

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews