Facebook Pixel
721AP.216.100.jpg

Griffon Cleaner reiniging- en ontvettingsmiddel 125 ml

873AP.215.104.jpg

Griffon Uni-100 PVC lijm 1 liter

558AP.216.102.jpg

Griffon Cleaner reiniging- en ontvettingsmiddel 500 ml

Griffon Cleaner reiniging- en ontvettingsmiddel 125 ml

Griffon Cleaner reiniging- en ontvettingsmiddel 125 ml
€ 7,45
€ 5,55 € 4,59
SKU
AP.216.100

Deze Griffon cleaner is een reiniging- en ontvettingsmiddel voor PVC buizen. Het is essentieel voor de montage en plaatsing van PVC buizen en hulpstukken. Voor het aanbrengen van de  montagelijm  moet de montageplek grondig ontvet worden. Zo wordt de hechting van de montagelijm geoptimaliseerd en bent u verzekerd van een waterdichte, robuuste bevestiging.  

De cleaner is geschikt voor hard PVC, PVC-C en ABS. Hieronder vallen alle soorten buizen, moffen en fittingen. Daarnaast  kan de cleaner ook gebruikt worden  voor de verwijdering van lijmresten en het reinigen van verschillende gereedschappen. Dat maakt deze ontvetter ontzettend veelzijdig.

Griffon: dé oplossing voor de hobbyklusser en vakman

Griffon biedt hoogwaardige, oplossingsgerichte  producten. Hiermee staat Griffon garant voor een compleet aanbod voor de sanitair- en installatiebranche,  zoals bijvoorbeeld voor  irrigatie, tuinbouw, zwembadbouw, bouw- en infratechniek.

Kiezen voor Griffon, is kiezen voor  kwaliteit. Naast kwaliteit is ook innovatie een van de kernwaarden.  Griffon is  de internationaal erkende  specialist op het gebied van verbindingstechnieken voor leidingsystemen in kunststof en metaal.

inhoud:  125 ml  
toepassingen:  Reiniging- en ontvettingsmiddel  voor pvc, pvc-c en abs
keurmerken:  KOMO en KIWA
   

Meer informatie
Brutoprijs 7.45
Dit item kan binnen 30 dagen worden geretourneerd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Griffon Cleaner reiniging- en ontvettingsmiddel 125 ml
Uw waardering