Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Hunter MP800SR rotator nozzle - oranje 90 graden - 210 graden

Product SKU # BE.211.100

€ 11,33

Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Hunter MP800SR rotator nozzle - oranje 90 ° - 210 ° voor een optimaal sproeibeeld. Deze nozzle heeft een sproeibereik van 1,8 tot 3,5 meter en wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Hunter MP rotator sproeiers afstellen

Het afstellen van de Hunter MP nozzles is zeer eenvoudig. Voor het uitvoeren van deze handeling dient u over de  speciale Hunter-sleutel te beschikken.

  • Sproeihoek afstellen: draai de sproeikop tegen de klok in naar het linker stoppunt. Draai vervolgens de sproeikop met de klok mee naar het rechter vaste punt. Dit is het startpunt van de sproeihoek.
  • Vergroten van de sproeihoek: steek het einde van de Hunter-sleutel in de afsteldop.  Draai de sleutel met de klok mee, terwijl u de sproeikop bij de rechter vaste hoek houdt. Elke volledige draai van de sleutel vergroot de sproeihoek met 90 °. Wanneer de maximale sproeihoek is bereikt (360 °), hoort u een ratelend geluid. Voor het verkleinen van de sproeihoek voert u de handeling tegenovergesteld uit.
  • Afstellen van de straal: steek het zeskantige einde van de Hunter-sleutel in de stelschroef voor het afstellen van de sproeimond.  Draai de schroef met de klok mee om de straal te verminderen en tegen de klok in om de straal te vergroten.  
Door het eenvoudig vervangen van de bestaande MP rotator sproeimond door een grotere of een kleinere sproeimond, kan de neerslaghoeveelheid geregeld worden.  

Eigenschappen


Materiaal
Kunststof
Type / serie
Hunter mp rotator

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews