check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail

Kunststof korf 2 1/2''

SKU: AP.600.108 | Groep: 199

€ 5,81

 € 7,73 - 25 %
1 - 3 dagen levertijd
Aantal
  • support_agent  Advies op maat van onze specialisten

  • group  Zakelijke prijzen - vraag direct aan

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • auto_stories  Vragen? Raadpleeg onze kennisbank

Kunststof korf 2 1/2'' € 5,81

Omschrijving


Deze kunststof korf past op de  messing voetklep  waarmee het leeglopen van de aanzuigleiding wordt voorkomen. De korf is eenvoudig te monteren en heeft een perfecte pasvorm. Hij is bestand tot een temperatuur van  80   °C en heeft een lange levensduur.

Een  voetklep  is een  terugslagklep  die voorkomt dat de zuigleiding leegloopt wanneer de pomp uit staat. Om het vuil tegen te houden wordt deze klep gecombineerd met een zuigkorf of filterkorf. Het tegenhouden van vuil is noodzakelijk om blokkeringen en verstoppingen van de klep te voorkomen. Dit is zeer belangrijk, want een verstopte klep kan het functioneren van uw pomp ernstig belemmeren. De klep kan worden geleverd in een messing, aluminium en PP uitvoering. Ook kan hij worden geleverd met een handige leegloophendel.  

Voetklep en terugslagklep: onmisbaar voor  iedere  pomp

De tussenklep kan zowel tussen de leiding worden geplaatst of als voetklep worden gebruikt. Dankzij de kegelafdichting is deze uiterst geschikt voor het toepassen in een beregeningspomp. De voetklep of terugslagklep werkt als een ventiel dat water in één richting duwt. De sluiting van de klep kan worden geregeld door middel van een veer of door de zwaartekracht. De eenvoudige werking van deze klep maakt hem zeer onderhoudsvriendelijk en populair. Niet voor niets vinden we dit soort kleppen terug in vele verschillende vormen  en soorten waaronder de  kleppen in riolen en auto's.  Voor een optimale werking van uw pomp is een klep noodzakelijk. Door deze te combineren met een filterkorf plaatst u een kleppensysteem die zowel de werking als de levensduur van uw zal optimaliseren. Hiermee wordt een klep een onmisbaar onderdeel van uw pompsysteem. In het assortiment zijn vele verschillende kleppen en filters te vinden. Zo vindt u altijd de geschikte combinatie.

Alle kleppen worden geleverd vanuit eigen voorraad en zijn dus razendsnel te leveren. Neem contact met ons op wanneer u wilt weten welke klep het meest geschikt is voor uw situatie. Hiermee krijgt u advies op voor uw ideale voetklep en terugslagklep!

Specificaties:

Aansluiting:  2 1/2''  
Materiaal:  kunststof
Maximale temperatuur:  80   °C  

Eigenschappen


Draadmaat
2 1/2"
Materiaal
Kunststof

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews