Facebook Pixel
944AP.107.100.jpg

Messing 1'' horizontale terugslagklep

942AP.106.114.jpg

Messing voetklep 3'' binnendraad

765AP.107.102.jpg

Messing 1 1/4' horizontale terugslagklep

Messing 1'' horizontale terugslagklep

Messing 1'' horizontale terugslagklep
€ 15,28
€ 10,95 € 9,05
SKU
AP.107.100

Deze  messing  horizontale terugslagklep  is voorzien van een hangende klep. De klep heeft twee binnendraadverbindingen. Deze terugslagklep voorkomt terugstroming van water naar ongewenste plekken in leidingen.

Een  messing koppeling  staat garant voor een hoogwaardige, solide bevestiging aan uw pomp, slang en andere leidingsystemen. Ook crëert u met  deze messing koppelingen eenvoudig een stevige aansluiting  met verschillende kranen en andere appendages. Messing is een legering van koper en zink. Dit materiaal heeft een kenmerkende geelkoperen  kleur en staat bekend om zijn hoge hardheid en zelfsmerende eigenschappen. Niet voor niets wordt messing al eeuwenlang gebruikt voor solide, robuuste bevestigingen.

Messing koppeling: verschillende varianten

Met de messing slangtule heeft u een ideaal hulpstuk voor het verbinden van kunststof slangen. Ook verbindt u hiermee gemakkelijk verschillende  kranen en andere appendages voor een duurzaam aftapsysteem. Met de driedelige messing slangkoppeling verbindt u verschillende soorten pompen voor een af- of aanzuiging. Deze koppeling maken het mogelijk om twee verschillende delen aan elkaar te bevestigen zonder verdraaiing. Dit hulpstuk is zeer geschikt bij het aansluiten van een water- en gasmeter. Door de eenvoudige montage en demontage zijn de koppelingen gemakkelijk te onderhouden.

De slangtules worden geleverd met zowel binnendraad- als buitendraadverbindingen. Met de messing schuifafsluiter sluit uw met een handomdraai de waterstroom in de leiding. U kunt er ook voor kiezen om de waterstroom gedoseerd te laten stromen.  Dankzij een aluminium handwiel kiest u zelf voor de gewenste hoeveelheid water dat doorstroomt.Met de messing veerbelaste voetklep en messing terugslagklep voorkomt u terugstroming van water in leidingen en andere systemen. Een onmisbaar hulpstuk voor uw waterpomp dat de werking hiervan optimaliseert.

Voor een hoogwaardige koppeling bent u bij ons aan het juiste adres. Alle hulpstukken zijn uiterst kwalitatief, duurzaam en leverbaar vanuit eigen voorraad. De hulpstukken zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten. Zo zit uw geschikte maat altijd in ons assortiment. Neem contact op met  ons wanneer u wilt weten welke messing koppeling geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies op maat voor de juiste messing koppeling!

Specificaties:

Toepassing:  voorkomen van terugstroming
Aansluiting:  2x 1'' binnendraad
Materiaal:  Messing  
Maximale temperatuur: 90   °C

Meer informatie
Brutoprijs 15.28
Dit item kan binnen 30 dagen worden geretourneerd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Messing 1'' horizontale terugslagklep
Uw waardering