check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail

Messing slangtule met buitendraad 1/2'' (bui.dr) x 16mm

SKU: AP.102.120 | Groep: 738

€ 2,40

 € 3,00 - 20 %
Beperkte voorraad
Aantal
  • support_agent  Advies op maat van onze specialisten

  • group  Zakelijke prijzen - vraag direct aan

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • auto_stories  Vragen? Raadpleeg onze kennisbank

Messing slangtule met buitendraad 1/2'' (bui.dr) x 16mm € 2,40

Omschrijving


Met de  messing slangtule  heeft u een ideaal hulpstuk voor het verbinden van kunststof slangen. Ook verbindt u hiermee gemakkelijk verschillende  kranen en andere appendages voor een duurzaam aftapsysteem.  

Een  messing koppeling  staat garant voor een hoogwaardige, solide bevestiging aan uw pomp, slang en andere leidingsystemen. Ook crëert u met  deze messing koppelingen eenvoudig een stevige aansluiting  met verschillende kranen en andere appendages. Messing is een legering van koper en zink. Dit materiaal heeft een kenmerkende geelkoperen  kleur en staat bekend om zijn hoge hardheid en zelfsmerende eigenschappen. Niet voor niets wordt messing al eeuwenlang gebruikt voor solide, robuuste bevestigingen.

Messing koppeling: verschillende varianten

Met de driedelige messing slangkoppeling verbindt u verschillende soorten pompen voor een af- of aanzuiging. Deze koppeling maken het mogelijk om twee verschillende delen aan elkaar te bevestigen zonder verdraaiing. Dit hulpstuk is zeer geschikt bij het aansluiten van een water- en gasmeter. Door de eenvoudige montage en demontage zijn de koppelingen gemakkelijk te onderhouden.

De slangtules worden geleverd met zowel binnendraad- als buitendraadverbindingen. Met de messing schuifafsluiter sluit uw met een handomdraai de waterstroom in de leiding. U kunt er ook voor kiezen om de waterstroom gedoseerd te laten stromen.  Dankzij een aluminium handwiel kiest u zelf voor de gewenste hoeveelheid water dat doorstroomt.Met de messing veerbelaste voetklep en messing terugslagklep voorkomt u terugstroming van water in leidingen en andere systemen. Een onmisbaar hulpstuk voor uw waterpomp dat de werking hiervan optimaliseert.

Voor een hoogwaardige koppeling bent u bij ons aan het juiste adres. Alle hulpstukken zijn uiterst kwalitatief, duurzaam en leverbaar vanuit eigen voorraad. De hulpstukken zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten. Zo zit uw geschikte maat altijd in ons assortiment. Neem contact op met  ons wanneer u wilt weten welke messing koppeling geschikt is voor uw situatie. Zo krijgt u advies op maat voor de juiste messing koppeling!

Eigenschappen


Diameter
16 mm
Draadmaat
1/2"
Materiaal
Messing

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews