Facebook Pixel
783LE.508.108.jpg

PVC afvoerbuis 110mm SN4/SN8 bruin met manchetmof

126LE.508.104.jpg

PVC afvoerbuis 125mm SN8 met manchetmof

PVC afvoerbuis 110mm SN4/SN8 bruin met manchetmof

PVC afvoerbuis 110mm SN4/SN8 bruin met manchetmof
€ 34,50
€ 18,97 € 15,68
SKU
LE.508.108

PVC afvoerbuis SN8 bruin met manchetmof

De  PVC afvoerbuis  Ø 110mm SN8  is een sterke, hoogwaardige  PVC buis. Hij beschikt over een SN4 klasse keurmerk. Met deze stevigheidsklasse is hij geschikt voor de aanleg onder groenstroken, bestratingen waar licht verkeer overheen rijdt en voor een riolering in de kruipruimte van uw woning. Voor de meeste huishoudelijke toepassingen is deze rioolbuis prima geschikt. Deze bruine variant wordt toegepast voor het afvoeren van vuil water in een gescheiden hoofdriolering. Wanneer er sprake is van een zware verkeersbelasting biedt de  SN8 variant  uitkomst. Deze uitvoering heeft een dikkere wand dan de SN4 en is hiermee een stuk sterker.  

De PVC afvoerbuis is lekdicht en heeft een goede chemische bestendigheid. Daarnaast is hij flexibel en zeer eenvoudig te installeren. Alle PCV afvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Hiermee wordt de kwaliteit van de buis gegarandeerd, zodat u zeker weet dat u een rioleringssysteem aanlegt dat nog vele jaren probleemloos functioneert.

De grijze variant is  ideaal  voor het aanleggen van een (buiten)riolering.  Ook kan de rioolbuis worden geleverd met een aangevormde manchetmof. Hiermee worden de buizen eenvoudig in elkaar geschoven zonder te verlijmen. Enkel wat  glijmiddel gel  is voldoende om de bevestiging mogelijk te maken.  Om de buizen eventueel te zagen is er de speciale  handzaag. Deze zaag is specifiek ontworpen voor het zagen van een PVC rioolbuis.

PVC buis: onmisbaar voor een goede afvoer

De  PVC buis  is essentieel voor het crëren van een goedwerkende, solide afvoer- en rioolsysteem. Er zijn verschillende  PVC afvoerbuis  varianten die variëren op het gebied van eigenschappen en toepassingen. Voor riolering- huis en kolkaansluitingen zijn de PCV SN4 en PVC SN8 met aangevormde manchetmof en KOMO keurmerk geschikt. Dit keurmerk is een garantie voor de kwaliteit die deze afvoerbuizen bieden.  

Wilt u graag advies voor de juiste PVC afvoerbuis voor uw situatie? Neem dan contact op!

Technische specificaties:
Materiaal: PVC
Diamter: 110 mm
Keurmerk klasse: SN8
Lengte: 5 meter
Kleur: bruin  

Meer informatie
Brutoprijs 34.50
Dit item kan binnen 30 dagen worden geretourneerd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PVC afvoerbuis 110mm SN4/SN8 bruin met manchetmof
Uw waardering