Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

PVC afvoerbuis 160 mm SN8 bruin L = 5 m

Product SKU # LE.500.122

€ 47,55

€ 79,26 - 40 %
1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


PVC afvoerbuis SN8 bruin

De  PVC afvoerbuis  is een zeer sterke, hoogwaardige PVC buis. Hij beschikt over een SN8 klasse keurmerk. Met deze stevigheidsklasse is hij geschikt voor de aanleg onder groenstroken en bestratingen waar zwaar  verkeer overheen rijdt. Deze SN8 rioolbuis heeft een dikkere wand dan de SN4 buis en is daardoor vele malen sterker.  Krijgt de riolering slechts met lichte verkeersbelasting te maken? Dan kiest u voor de  SN4 rioolbuis.  

De PVC afvoerbuis is lekdicht en heeft een goede chemische bestendigheid. Daarnaast is hij flexibel en zeer eenvoudig te installeren. Alle PCV afvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Hiermee wordt de kwaliteit van de buis gegarandeerd, zodat u zeker weet dat u een rioleringssysteem aanlegt dat nog vele jaren probleemloos functioneert.

De grijze variant is  ideaal  voor het aanleggen van een (buiten)riolering.  Ook kan de rioolbuis worden geleverd met een aangevormde manchetmof. Hiermee worden de buizen eenvoudig in elkaar geschoven zonder te verlijmen. Enkel wat  glijmiddel gel  is voldoende om de bevestiging mogelijk te maken.  Om de buizen eventueel te zagen is er de speciale  handzaag. Deze zaag is specifiek ontworpen voor het zagen van een PVC rioolbuis.

PVC buis: onmisbaar voor een goede afvoer

De  PVC buis  is essentieel voor het crëren van een goedwerkende, solide afvoer- en rioolsysteem. Er zijn verschillende  PVC afvoerbuis  varianten die variëren op het gebied van eigenschappen en toepassingen. Voor riolering- huis en kolkaansluitingen zijn de PCV SN8 en PVC SN8 met aangevormde manchetmof en KOMO keurmerk geschikt. Dit keurmerk is een garantie voor de kwaliteit die deze afvoerbuizen bieden.  

Wilt u graag advies voor de juiste PVC afvoerbuis voor uw situatie? Neem dan contact op!


Technische specificaties:
Materiaal: PVC
Diamter: 160 mm
Keurmerk klasse: SN8
Lengte: 5 meter
Kleur: bruin  

Eigenschappen


Diameter
160 mm
Kleur
Bruin
Materiaal
Pvc
Type / serie
Glad

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews