Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

PVC filterbuis 200 mm 7,5 bar 0,8 mm perforatie L = 5 m

Product SKU # LE.512.118

€ 194,80

€ 393,06 - 50 %
1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


De filterbuis is een essentieel onderdeel bij het  bronbemalingsproces. Hij is gemakkelijk te herkennen aan zijn créme kleur en de sleuven die over de gehele buis te vinden zijn. Deze geperforeerde buis zorgt mede voor het verlagen van het grondwaterspiegel of het oppompen van grondwater. Door deze buis toe te passen bij het bronbemalen voorkomt u verstoppingen en bent u verzekerd van een constante doorvoer. Vuil krijgt geen kans om zich hierin te nestelen. De buis is leverbaar in een diameter van Ø63 mm tot en met Ø200 mm. Afhankelijk van uw keuze is deze buis bestand tegen een druk van 7,5, 10 en 12,5 bar. Standaard wordt hij geleverd met een aangevormde lijmmof. Hiermee wordt het koppelen van de buizen een gemakkelijke klus. De buis is gemaakt van  KIWA-gekeurd PVC waardoor eventueel drinkwater probleemloos getransporteerd mag worden.  

Hoe wordt de filterbuis gebruikt?

Een veelgebruikte toepassing voor de buis is de bronbemaling. Dit is een proces waarmee grondwater uit de grond wordt gehaald voor huishoudelijk of industrieel gebruik. Met behulp van een spuitlans worden de buizen de grond in gebracht. Vervolgens worden deze aangesloten op een  centrifugaalpomp  en bijbehorende leiding. Deze manier van grondwaterwinning  levert u vaak genoeg water op om uw tuin te beregenen of voor het gebruik van een hogedrukspuit. U crëert hiermee een uiterst voordelige manier om aan uw waterverbruik te voldoen.

Neem contact op met ons wanneer u wilt weten welke buis het meest geschikt is voor uw situatie. Ze zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en worden dus razendsnel geleverd. Dankzij het brede assortiment en het advies op maat vindt u altijd het  juiste filterbuis.

Technische specificaties:
Materiaal: PVC
Keurmerk: KIWA
Diameter: Ø200 mm
Perforatie per sleuf: 0,8 mm  
Kleur:  créme  
Lengte: 5 meter
Druk: 7,5 bar  

Eigenschappen


Diameter
200 mm
Materiaal
Pvc

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews