Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

PVC HWA afvoerbuis 70 mm L = 4 m

Product SKU # LE.510.102

€ 6,99

Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


PVC HWA afvoerbuis 70 mm

De  PVC HWA afvoerbuis  is een sterke, hoogwaardige PVC buis. De buis is ideaal voor het plaatsen van een verticaal PVC afvoersysteem bij uw woning en bedrijfspand. De buizen zijn licht en daarom gemakkelijk te plaatsen. De buis heeft een glad uiteinde. Hij is niet geschikt voor plaatsing in de grond in verband met de wanddikte. Houdt hier rekening mee bij het plaatsen van de buizen.

De PVC afvoerbuis is lekdicht en heeft een goede chemische bestendigheid. Daarnaast is hij flexibel en zeer eenvoudig te installeren. Alle PCV afvoerbuizen zijn voorzien van het KOMO keurmerk. Hiermee wordt de kwaliteit van de buis gegarandeerd, zodat u zeker weet dat u een rioleringssysteem aanlegt dat nog vele jaren probleemloos functioneert. Bevestiging van de buizen is zeer eenvoudig.  Enkel wat  glijmiddel gel  is voldoende om de  montage  mogelijk te maken. Zo crëert u moeiteloos uw eigen hemelwaterafvoersysteem.

PVC buis: onmisbaar voor een goede afvoer

De  PVC buis  is essentieel voor het crëren van een goedwerkende, solide afvoer- en rioolsysteem. Er zijn verschillende  PVC afvoerbuis  varianten die variëren op het gebied van eigenschappen en toepassingen. Voor riolering- huis en kolkaansluitingen zijn de PCV SN4 en PVC SN8 met aangevormde manchetmof en KOMO keurmerk geschikt. Dit keurmerk is een garantie voor de kwaliteit die deze afvoerbuizen bieden.  

Wilt u graag advies voor de juiste PVC HWA afvoerbuis voor uw situatie? Neem dan contact op!

 

Technische specificaties afvoerbuis

Lengte: 4 meter
Diameter: 70 mm
Keurmerk: KOMO
Materiaal: PVC
Toepassing: hemelwaterafvoer

Eigenschappen


Diameter
70 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Glad

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews