Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

PVC T-stuk 45 graden 110 x 50 mm SN4 (mof/mof/lijm)

Product SKU # AP.525.108

€ 5,77

€ 8,24 - 29 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


PVC T-stuk mof/mof

Het PVC riool T-stuk met mof/mof verbinding is voorzien van twee rubberen manchetaansluitingen. Deze aansluitingen staan  180 graden uit elkaar. De haakse 45 graden aansluiting is voorzien van een lijm verbinding / aansluiting. Het is een 45 graden uitvoering dat is uitgerust met het KOMO-keurmerk

Dit PVC T-stuk is voorzien van twee rubber manchet aansluitingen die 180 graden uit elkaar staan en de haakse 45 graden aansluiting is voorzien van een lijm verbinding / aansluiting.

Met dit pvc verloop T-stuk kunt u eenvoudig uw pvc afvoerleiding aansluiten op een rioolbuis.

De  rubberen manchet aansluitingen van dit pvc verloop t-stuk kunt u eenvoudig over een (aangeschuinde)  rioolbuis schuiven. Om schade aan de rubberen ring te voorkomen adviseren wij u om bij het monteren gebruik te maken van  glijmiddel.

Om de rioolbuizen in de stroomrichting op elkaar aan te sluiten hebben wij ook T-stukken 45 graden met 3 x rubber manchet of 2 x rubber manchet en 1 x spie aansluiting.    

PVC afvoerbuis afmetingen en varianten

De standaard pvc afvoerbuis heeft een lengte van vijf  meter en is aan één uiteinde voorzien van een aangevormde manchetmof met rubberen afsluitring. Aan de andere kant is de buis voorzien van een afgeschuinde rand. Hiermee zijn de buizen met behulp van glijmiddel eenvoudig in elkaar te schuiven zonder te verlijmen. Een eenvoudige montagewijze dat resulteert in een ijzersterke bevestiging.

De standaard pvc buis is te verkrijgen in de kleuren grijs, groen en bruin. Naast deze standaard pvc rioolbuis met manchet hebben wij ook nog twee uitvoeringen zonder manchet in de kleur grijs met buislengte 4 (alleen in Ø 110mm en  125mm SN4) en 5 meter. Voor een PVC afvoerbuis SN4 of PVC SN8 kunt u in ons ruime assortiment terecht!

Specificaties:
Diameter: Ø  110 x 50 lijmverbinding
Klasse: SN4 (drukklasse 41)
Materiaal: PVC
Kleur: Grijs
Keurmerk: KOMO

Eigenschappen


Diameter
110 mm

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews