Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

PVC verloopring excentrisch 200 x 160 mm SN4

Product SKU # AP.531.112

€ 11,66

€ 16,66 - 30 %
Beperkte voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


PVC verloopring excentrisch

Met deze PVC verloopring excentrisch verbindt u eenvoudig verschillende maten PVC afvoerbuis aan elkaar. De grote maat is geschikt voor plaatsing in een hulpstuk. De kleine maat is ideaal voor een hulpstuk met spie-eind en een afvoerbuis.

De aansluitingen van dit pvc hulpstuk kunt u eenvoudig over een (aangeschuinde) rioolbuis schuiven. Om schade aan de rubberen stuk te voorkomen adviseren wij u om bij het monteren gebruik te maken van glijmiddel.

Om de rioolbuizen in de stroomrichting op elkaar aan te sluiten hebben wij ook T-stukken 45 graden met 3 x rubber manchet of 2 x rubber manchet en 1 x spie aansluiting.

PVC afvoerbuis afmetingen en varianten

De standaard pvc afvoerbuis heeft een lengte van vijf meter en is aan één uiteinde voorzien van een aangevormde manchetmof met rubberen afsluitstuk. Aan de andere kant is de buis voorzien van een afgeschuinde rand. Hiermee zijn de buizen met behulp van glijmiddel eenvoudig in elkaar te schuiven zonder te verlijmen. Een eenvoudige montagewijze dat resulteert in een ijzersterke bevestiging.

De standaard pvc buis is te verkrijgen in de kleuren grijs, groen en bruin. Naast deze standaard pvc rioolbuis met manchet hebben wij ook nog twee uitvoestuken zonder manchet in de kleur grijs met buislengte 4 (alleen in Ø 110mm en 125mm SN4) en 5 meter. Voor een PVC afvoerbuis SN4 of PVC SN8 kunt u in ons ruime assortiment terecht!

Specificaties:
Diameter: Ø 200 x 160
Klasse: SN4 (drukklasse 41)
Materiaal: PVC
Kleur: Grijs
Keurmerk: KOMO

Eigenschappen


Diameter
200 mm

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews