Facebook Pixel
926AP.361.100.jpg

Slangensnijder basic tot 20 mm

524AP.360.104.jpg

PVC handzaag duifje

Slangensnijder Premium tot 16-42 mm

Slangensnijder Premium tot 16-42 mm

Slangensnijder basic tot 20 mm

Slangensnijder basic tot 20 mm
€ 31,99 € 26,44
SKU
AP.361.100

Deze buis- en slangsnijder is ideaal voor het knippen van PE buis en diverse andere slangen. Hij is geschikt voor buizen van 16 tot en met 20 mm. De beveiligingsring aan de hendel zorgt voor een stevige vergrendeling.

PVC afvoerbuis: onmisbaar voor een goede afvoer

De PVC afvoerbuis is essentieel voor het crëren van een goedwerkende, solide afvoer- en rioolsysteem. Er zijn verschillende PVC buis varianten die variëren op het gebied van eigenschappen en toepassingen. Voor riolering- huis en kolkaansluitingen zijn de PCV SN4 en PVC SN8 met aangevormde manchetmof en KOMO keurmerk geschikt. Dit keurmerk is een garantie voor de kwaliteit die deze afvoerbuizen bieden.

PVC buis SN4 en PVC buis SN8

Elke KOMO-afvoerbuis is voorzien van een kwaliteitsklasse. Deze klasse wordt aangegeven in een stevigheidsnorm (SN). Deze norm geeft aan hoe stevig het materiaal is, zodat er rekening gehouden kan worden met de toepassing van het materiaal.

De PVC afvoerbuis SN4 (klasse 41) is geschikt voor toepassing zonder verkeersbelasting. Hierbij kunt u denken aan het leggen in een groenstrook of in de kruipruimte onder uw woning. Voor de meeste particulieren voldoet de SN4 buis ruim aan de eisen.

Wanneer er sprake is van zwaar (auto)verkeer komt de PVC afvoerbuis SN8 (klasse 34) in beeld. Deze is geschikt voor toepassing bij verkeersbelasting en is uitgevoerd met een dikkere pvc wand dan de SN4 uitvoering. Hierdoor is deze PVC rioolbuis beter bestand tegen die krachten die vrijkomen bij het rijden over de grond waarin de PVC afvoerbuis ligt. Dankzij de aangevormde manchetmof is het koppelen van de PVC zeer eenvoudig.

Meer informatie
Brutoprijs 31.99
Dit item kan binnen 30 dagen worden geretourneerd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slangensnijder basic tot 20 mm
Uw waardering