Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Sugar Valley Doseerpomp

Product SKU # ZW.400.110

€ 175,00

1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Met deze Sugar Valley doseerpomp automatiseert u het  toevoegen van PH aan uw zwembad. Zo bespaart u een hoop tijd en moeite op het nodige onderhoud van uw zwembad. Hiermee wordt de doseerpomp een onmisbaar onderdeel van de waterbehandeling van uw zwembad en zwemvijver. In samenwerking met uw Sugar Valley-systeem doseert hij de toevoeging van PH aan het zwembad.

PH -waarde zwembad

De PH-waarde van uw zwembad is essentieel om schoon, helder zwembadwater te crëren. De waarde moet rond de 7 zitten om het meest schone, helder resultaat te krijgen. Wanneer de PH-waarde niet juist is ligt dat aan het chloor dat wordt toegevoegd. Een groene kleur of onhelderheid is het resultaat van teveel chloor in uw bad. Wanneer u de PH-waarde accuraat wilt volgen kan dat met een automatische regelaar die de waarde constant checkt en bijstelt. Hij doet dit door middel van een PH-sensor. Deze sensoren moeten sporadisch worden gekalibreerd om de meest accurate metingen te krijgen. Hiermee bent u altijd zeker dat u de meest nauwkeurige metingen te zien krijgt.  

De doseerpomp is ook leverbaar in combinatie met een redox optie met sensor. Zo wordt het onderhoud van uw zwembad volledig uit handen genomen. De pomp is toe te passen op de volgende modellen:

  • Sugar Valley Hidrolife Sal16
  • Sugar Valley Oxilife OX 1
  • Sugar Valley Aquascenic HD 1

Waterbehandeling zwembad

Waterbehandeling  van uw zwembad is essentieel voor de gezondheid van uw zwembadwater. Algen en bacteriën moeten worden gedesinfecteerd, zodat uw water schoon en helder wordt en blijft. Zo kunt u optimaal genieten van uw zwembad. Het desinfecteren gebeurt voornamelijk met het toevoegen van chloortabelletten aan het water. Het chloor kan ook via een geautomatiseerde dosering vanuit een systeem worden toegevoegd. Ook zout is een goede optie om uw water te reinigen.

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews