Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC 90 mm x 4'' x M113 tankdoorvoerkoppeling

Product SKU # AP.354.116

€ 40,99

€ 59,80 - 31 %
1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  VDL PVC tankdoorvoerkoppeling met buitendraad  is ideaal voor een koppeling met  uw PVC drukleiding. Gebruik deze koppeling om een buis in te verlijmen of een hulpstuk op te lijmen.  Zo crëert u heel eenvoudig een zeer solide, robuuste  koppeling. Hij beschikt over twee buitendraadverbindingen met rubberen afdichting. Hij is leverbaar in de PN10 drukklasse. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC. De koppeling is leverbaar in een uitvoering van 20 tot en met 90 mm. De buitendraadverbinding is leverbaar vanaf 3/4'' tot en met 4''. Zo vindt u altijd de juiste koppeling voor uw PVC drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen: 90 mm x 4'' x M113
materiaal: PVC
toepassing: koppeling
drukklasse: PN10


Eigenschappen


Diameter
90, 90 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Tankdoorvoer
Diameter
90 mm
Materiaal
Pvc
Soort
Tankdoorvoer

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews