Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC buisklem 50 mm

Product SKU # AP.357.114

€ 1,19

€ 1,61 - 26 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  VDL  buisklem  is ideaal voor het vastklemmen van verschillende soorten PVC buis. Vanaf de 40 mm uitvoering is de klem uitgevoerd met een scharnierbare klembeugel. Hiermee krijgt u een optimale bevestiging. De buisklem is een onmisbaar hulpstuk voor de bevestiging van uw PVC drukleiding.  

Druk VDL pvc hulpstukken

Om de  PVC drukleiding  aan te sluiten bieden wij hoogwaardige  druk VDL pvc hulpstukken  met een perfecte,originele pasvorm. Van t-stuk tot knie: elke soort koppeling en verloopstuk is bij ons te vinden in ons assortiment. Zo beschikt u altijd over kwalitatieve druk pvc hulpstukken die gemakkelijk te monteren zijn en een perfecte aansluiting garanderen. Alle hulpstukken kunnen eenvoudig worden gemonteerd met pvc lijm. Hiermee is een waterdichte, robuuste bevestiging gegarandeerd. De hulpstukken zijn gemaakt van licht, sterk PVC dat gemakkelijk te recyclen is en lang mee gaat. Een optimale combinatie van stevigheid en duurzaamheid.  

Alle VDL PVC hulpstukken zijn bestand tegen drukwaardes tot en met 10, 12.5 en 16 bar.  Bekijk de aangegeven PN-waarde bij het hulpstuk om te bekijken of het hulpstuk tegen de druk bestand is waaraan uw pvc buis wordt blootgesteld.  Het assortiment bevat onder andere hulpstukken zoals:  T- stukken, Y-stukken, bochten en knie stukken in meerdere hoeken (90 °, 45 °). Ook  voor een  een sok, tankdoorvoer en draadeind om drukleidingen te verbinden, een tankdoorvoer met rubber afdichting voor pvc buis, lijmring en zelfs o-ring en speciedop  kunt u in het assortiment terecht. Al deze  VDL pvc hulpstukken zijn verkrijgbaar in iedere verkrijgbare maat pvc  drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.  

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen: 50 mm
materiaal: PVC
toepassing: klem  

Eigenschappen


Diameter
50 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Buisklem

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews