Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC flens 280 4 gaats

Product SKU # AP.335.132

€ 57,41

€ 85,20 - 32 %
1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  VDL PVC  flens  is  ideaal om  te combineren met een  kraagbus  en  ruberring.  Zo crëert u heel eenvoudig een  zeer solide, robuuste bevestiging van uw PVC drukleiding. De flens is leverbaar in een 4-gaats en 8-gaats uitvoering. Het wordt geleverd in de PN16 klasse uitvoering. Het hulpstuk is gemaakt van licht, sterk PVC. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk te recyclen. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC. De PVC flens is leverbaar in een uitvoering met een diameter  van  16 tot en met 315 mm. Zo vindt u altijd de juiste PVC  flens  voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen: 280 mm
materiaal: PVC
toepassing: afsluiting
drukklasse: PN16

Eigenschappen


Diameter
280 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Flens

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews