Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL PVC lijmkap 63 mm PN16

Product SKU # AP.330.116

€ 2,34

€ 3,42 - 31 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  VDL PVC  lijmkap  is  ideaal  om PVC buizen af te doppen en te voorzien van een professionele afsluiting. Het wordt geleverd in de PN16 klasse uitvoering. Het hulpstuk is gemaakt van licht, sterk PVC. Het is zeer duurzaam en gemakkelijk te recyclen. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC.  De PVC  lijmkap  is leverbaar in een uitvoering met een diameter van 10 tot en met 315 millimeter.  Zo vindt u altijd  de juiste PVC  lijmkap  voor uw pvc drukleiding.draadnippel  voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen: 63 mm
materiaal: PVC
toepassing: afsluiting
drukklasse: PN 16

Eigenschappen


Diameter
63, 63 mm
Materiaal
Pvc
Type / serie
Lijmkap
Diameter
63 mm
Materiaal
Pvc
Soort
Lijmkap

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews