Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

VDL rubberen afdichtring 32 mm

Product SKU # AP.336.106

€ 0,35

€ 0,44 - 20 %
Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Deze  VDL  platte rubberen afdichtring  is  ideaal om  te combineren met een  kraagbus  en  flens. Plaats hem tussen de flens en kraagbus. Zo crëert u heel eenvoudig een zeer solide, robuuste bevestiging van uw PVC drukleiding. Door de perfecte pasvorm is hij moeiteloos te monteren op uw druk PVC. De rubberen afdichtring is leverbaar in een uitvoering met een diameter van 16 tot en met  280  mm.   Zo vindt u altijd de juiste  rubberen afdichtring  voor uw pvc drukleiding.

Aansluiten druk pvc hulpstukken

Het monteren van de hulpstukken op uw pvc buis is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de montageplek te  ontvetten  om hier vervolgens met de speciale  pvc lijm  de bevestiging te maken. Deze lijm verzekert u van een waterdichte, solide bevestiging. Zo kunt u zeer eenvoudig uw eigen PVC afvoer- en drinkwatersysteem maken. Alle hulpstukken zijn leverbaar vanuit eigen voorraad en kunnen dus snel bezorgd worden.

Wilt u weten welke PVC drukleiding en pvc druk hulpstukken het meest geschikt  zijn  voor uw situatie? Neem dan contact op en krijg advies voor de juiste druk pvc en druk pvc hulpstukken!

Technische specificaties:
afmetingen: 32 mm
materiaal: rubber
toepassing: afsluiting


Eigenschappen


Diameter
32 mm
Materiaal
Rubber
Type / serie
O-ring

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews