Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

YMVK Dca installatiekabel 5 x 6 mm2 - 50 m haspel

Product SKU # GR.401.138

€ 355,14

1 - 3 dagen levertijd
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


De  YMvK-MB installatiekabel 5x6mm  heeft vier koperen aders met een doorsnede van 6mm. De aders van de YMvK installatiekabel zijn voorzien van een XLPE aderisolatie en een vulmantel. De buitenmantel is voorzien van een grijze PVC brandvertragende afwerklaag.  Het resultaat is een oersterke, veelzijdige kabel die aangesloten kan worden in ruimtes met een hoog vochtigheidsgehalte en temperatuur. Deze installatiekabel is voorzien van het Kema keurmerk.

De installatiekabel is geschikt als voeding- en sturingskabel en kan in kabelgoten worden toegepast.  Voor installatie in de grond adviseren wij u om de  YMvK-as grondkabel  te gebruiken. De YMvKas grondkabel is voorzien van een aardlitze (aardedraad) met een omvlochten stalen beschermingslaag.

Tip: Profiteer van 5% korting op een 100 meter haspel

Toepasbaarheid YMVK-installatiekabel

De YMvK-MB kabel kan in diverse ruimtes worden aangesloten, aangezien hij bestand is tegen hoge temperaturen en vochtigheid. De kabel mag gebundeld worden en kan dus aangesloten worden in een kabelbundel. Bij het aansluiten is het belangrijk dat de kabel op de juiste lengte heeft. Wanneer u teveel besteld kunt u de kabel altijd afknippen. Strip een klein gedeelte van de buitenmantel en een klein gedeelte van de aders zelf. Afhankelijk van de installatie worden de draden op de juiste plek aangesloten.

Specificaties YMvK 5x6mm grondkabel

Geleiderdoorsnede: 5x6mm ²
Materiaal buitenmantel: PVC (brandvertragend)
Aantal aders: 5
Aderisolatie: XLPE
Ader samenstelling: Massief
Klasse: Installatiekabel
Maximale geleiderstemperatuur: 90ËšC
Minimale installatietemperatuur -5ËšC

Wilt u weten welke YMvK installatiekabel het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op en krijg advies voor de ideale kabel!

Eigenschappen


Aantal aders
5
Materiaal
Brandvertragende pvc

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews