Facebook Pixel
373PO.02.100.104.jpg

DAB E.sybox hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging

211PO.02.100.102.jpg

DAB E.sytwin hydrofoorpomp platform

311PO.02.100.106.jpg

DAB E.sybox hydrofoorpomp zonder voordrukbeveiliging

DAB E.sybox hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging

DAB E.sybox hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging
€ 1.968,00
€ 1.149,00 € 949,59
SKU
PO.02.100.104

DAB E.sybox: dé meest complete hydrofoorpomp

De  DAB E.sybox  is de meest complete en gebruiksvriendelijke hydrofoorpomp voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Met deze compacte hydrofoorpomp levert DAB een technisch kunststuk af die uw lage waterdruk moeiteloos verhoogt. Hij is volledig frequentiegestuurd  waarmee hij een  flink bespaart  op uw energiekosten. De hydrofoorpomp  heeft een maximale pompcapaciteit van ruim 7000 liter per uur. Hiermee is deze hydrofoorpomp  veelzijdig inzetbaar en voert hij elke pompklus uit. Dit doet hij overigens fluisterstil. Hij produceert slechts 45 decibel tijdens gebruik.  

Deze E.sybox is uitgevoerd met een voordruk beveiliging en is hiermee geschikt voor het drinkwatergebruik. Deze voordruk beveiliging is noodzakelijk in verband met de veiligsheidseisen die zijn gesteld door de VEWIN.

De DAB E.sybox  zet de nieuwe standaard op  het gebied van waterdruk verhogen

De E.sybox is een volledig  geïntegreerd  systeem waarbij de hydraulische componenten worden aangestuurd door een volledig programmeerbare frequentieregelaar. Deze frequentieregeling  zorgt dat de pomp zijn toerental aanpast op de  benodigde waterbehoefte en bijbehorende druk. Dit resulteert in een zeer constante waterdruk en een besparing op uw energiekosten. Daarnaast verlengt dit ook de levensduur van de DAB E.sybox hydrofoorpomp, zodat u zo lang mogelijk van de pomp geniet.  

Innovatieve, hoogwaardige technieken

De watergekoelde motor werkt  geluidsreducerend  dankzij de koelventilator. De motor heeft geen externe koeling nodig en kan daardoor ook in een kleine afgesloten ruimte worden geplaatst. Dankzij de terugslagklep is de pomp zowel verticaal als horizontaal te plaatsen. Het expansievat is  geïntegreerd in het systeem en heeft een capaciteit van twee  liter.  

De anti-trillingsvoeten absorberen trillingen waardoor de E.sybox nog stiller en comfortabeler wordt. Ze zijn ontworpen voor zowel horizontale als verticale installatie. De compacte druktransmitter is  voorzien een ingebouwde temperatuur sensor en flowsensor. Zo worden krijgt het systeem altijd de meest accurate informatie voor een optimale werking.

DAB E.sybox uitvoeringen

De E.sybox is leverbaar in verschillende uitvoeringen:

Fraaie looks

De prachtige Italiaans look van de pomp resulteerde in het winnen van de product design award 2013. Ook het hoge resolutie LCD-display mag fraai genoemd worden. Via dit display is de pomp gemakkelijk aan te sturen en krijgt u alle informatie die u nodig heeft.  

Toepassingen

Deze pomp is ook in te stellen als een een zelfaanzuigende pomp. Hij heeft de capaciteit om maximaal 8 meter diep vanuit het water uit uw waterbron, breektank of regenwaterreservoir op te zuigen en dan tot de door u gewenste druk te verhogen. De druk van deze pomp is volledig regelbaar en kunt per 0,1 bar verhogen of verlagen. Of het nou gaat om de  waterdruk verhogen van uw kantoor, woning of appartement: De DAB e.sybox hydrofoorpomp is uw alles-in-één-oplossing!

 


Handleiding van de DAB E.sybox Download de DAB E.sybox handleiding (PDF)


Specificaties DAB E.sybox

Meer informatie
Brutoprijs 1968.00
Dit item kan binnen 30 dagen worden geretourneerd
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DAB E.sybox hydrofoorpomp met voordrukbeveiliging
Uw waardering