Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Drainage PP450 80 mm, L = 50 m

Product SKU # DR.01.100.420

€ 97,50

Op voorraad
 • support_agent  Advies van product specialisten

 • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

 • local_shipping  Levering in Nederland en België

 • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


Bent u op zoek naar een goede drainagebuis? Deze Drainage PP450 is een van de meest verkochte drainagebuizen. De drainagebuis PP450 Ø 80mm is geschikt voor kleinere oppervlaktes.

De PP450 buis is voornamelijk geschikt voor vochtigere kleigrond. De omhulling van deze buis voorkomt wegrotten.

Voor een goede afvoer van overtollig regenwater kiest u voor de drainage PP450. Altijd een droge ondergrond rond uw woning, tuin, sportveld of paardrijbak.

Drainagebuis zagen

Wilt u de buis op maat zagen? Vergeet dan niet om de plek waar gezaagd wordt af te tapen om het loskomen van de omhulling te voorkomen. De IrriTech drainagetape heeft een zeer krachtige aanhechting op alle soorten drainage en is gemakkelijk te scheuren. Hij is hiermee onmisbaar wanneer u de buis op uw gewenste maat maakt. Wilt u exact weten hoe u de buis afzaagt? Lees dan de drie essentiële stappen.

Drainage PP450: voor een duurzaam drainagesysteem

De drainagebuis pp450 heeft een polypropyleen 450 omwikkeling. Het omhulsel van de buis bestaat uit een kunststof vezel. Hierdoor wordt de levensduur van deze buis aanzienlijk verlengd en is hij dus uitermate geschikt voor het aanleggen van een duurzaam drainagesysteem.

Deze buis is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Indien u een andere maat zoekt of wanneer u liever een buis met een ander omhulsel heeft, zoals drainage PP700 of drainage kokos, ook dat hebben wij ons assortiment.


De weergegeven prijzen zijn standaardprijzen op basis van afname per rol. Indien u een grotere en/of zakelijke order wenst te plaatsen kunt u ons bellen of mailen voor een offerte op maat.

Plus- en minpunten


 • check
  Geschikt voor de meeste grondsoorten
 • check
  Hoge filtratie
 • check
  Geschikt voor tuinen
 • check
  Geschikt voor paardenbakken
 • check
  Ook te gebruiken voor regenwater infiltratie

Eigenschappen


Diameter
80 mm
Materiaal
Pp450
Rollengte
50 meter

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews