Facebook Pixel

Drainage PP450: voor een levenslange drainage!

De drainage PP450 is een drainagebuis met polypropeen vezels als omhulling. Deze omhulling heeft een filterfunctie en beschermt de buis bij het vullen van de sleuf. De PP450 is de opvolger van de kokos omhulling. Hij doet zijn werk gemakkelijk en snel. Door zijn lange levensduur is deze buis uitermate geschikt voor het aanleggen van een duurzaam drainage systeem.

Op kleigrond voelt de drainage PP450 zich echt thuis en hier kan de buis tot wel 50 jaar blijven liggen zonder weg te rotten. Dit is mogelijk dankzij de polypropeenvezel omhulling van de drainagebuis. Voor een goede afvoer van overtollig regenwater kiest u voor deze drainagebuis. Altijd een droge ondergrond rond uw woning, tuin, sportveld of paardrijbak. 

Op zoek naar een goede afvoer van regenwater rond uw woning, in uw tuin, landbouwgrond of bedrijfspand? Kies dan de meest verkochte drainagebuis: De drainage pp450 is uw beste keuze!

Drainage PP450: voordelen en eigenschappen

  • Goede kwaliteit, levensduur tot 50 jaar, verkrijgbaar voor zeer scherpe prijs!
  • Leverbaar in de maat Ø 50, 60, 65 en 80 mm
  • elke rol drainage pp450 heeft een klikmof aansluiting

Drainagebuis Kokos: ideaal voor veen- en zandgrond

Een drainagebuis kokos wordt gekozen voor veen- en zandgrond. De drainage kokos variant is zeer licht van gewicht en oersterk. De drainagebuis met kokos houdt fijne deeltjes tegen. Dit voorkomt een verstopte of dichtslaande drainagebuis. Iets dat vaak gebeurt bij het plaatsen van drainage in oergrond. Daarom adviseren wij de drainage kokos variant. Het is een natuurlijk product, dus u plaatst een duurzaam en ecologisch verantwoord afvoersysteem voor al uw overtollige water.

Door het lichte gewicht van deze drainagebuis is hij zeer gemakkelijk te plaatsen in uw tuin, rijbak of rondom het huis. Drainagebuizen met kokos gaan gemiddeld tien jaar mee. Dit is minder dan bijvoorbeeld de drainage PP450 variant. Dit komt doordat kokos een natuurlijk product is en dus helaas natuurlijk zal verteren.

Drainagebuis kokos kopen? Irritech is uw drainagespecialist!

Voor een drainagebuis kokos moet je bij ons zijn!  Wij hebben een breed assortiment en bieden enkel topproducten aan. Zo maak je altijd een verantwoorde keuze, zeker gezien het natuurlijke karakter van deze producten! Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Ecologisch verantwoord product. Ideaal voor zand- en veengrond
  • Drainage kokos is leverbaar in de maat Ø 50, 60, 80 en 100 mm
  • Zeer sterk en licht van gewicht voor makkelijke plaatsing

Drainage PP700: de drainagetopper

Voor de ultieme werking is er de drainage PP700. Deze buis is omwikkeld met gerecyclede polypropeen vezels. Hiermee is dit type buis toepasbaar voor vrijwel elke voorkomende grondsoort. Zand,-veen- en kleigrond: overal voelt deze drainagesoort zich thuis.

Een voordeel ten opzichte van de drainage PP450 is dat deze buis grovere vezels heeft. Dit resulteert in een lagere kans op verstopping door fijne gronddeeltjes. Dit speelt met name bij grondsoort met roestdeeltjes. Ook deze buis gaat gemiddeld 50 jaar mee, waardoor u zeer lang kunt genieten van een geweldig drainagesysteem.

Drainage PP700: voordelen en eigenschappen

  • Goede kwaliteit, levensduur tot 50 jaar, verkrijgbaar voor zeer scherpe prijs!
  • Toepasbaar in vrijwel elke ondergrond
  • Zeer goed bestand tegen fijnere vuildeeltjes waaronder roestdeeltjes