Menu   menu
Stel gerust al je vragen! Klantenservice
Ma - Vr beschikbaar van 8:30 tot 17:00

Drainagebuis kokos 80 mm per meter

Product SKU # DR.01.400.400

€ 5,75

Op voorraad
  • support_agent  Advies van product specialisten

  • group  Voor zakelijke en particuliere klanten

  • local_shipping  Levering in Nederland en België

  • store_mall_directory  Levering uit voorraad, 6000 m² magazijn

Omschrijving


De  drainagebuis Kokos  Ø 80mm  heeft een omwikkeling van kokos. Dit  is een natuurlijk product en wordt door zijn sterke eigenschappen vaak toegepast bij veen- en zuurachtige grond.  De drainage kokos variant is zeer licht van gewicht, oersterk en houdt fijne deeltjes tegen. Hiermee  voorkomt hij een verstopte of dichtslaande drainagebuis. Iets dat vaak gebeurt bij het plaatsen van drainage in oergrond. In die gevallen  adviseren wij deze drainage kokos variant.

De bestelde meters worden aangesloten op een rol geleverd.

Drainagebuis zagen  

Wilt u de buis op maat zagen? Vergeet dan niet om de plek waar gezaagd wordt af te tapen om het loskomen van de omhulling te voorkomen. De  IrriTech drainagetape  heeft een zeer krachtige aanhechting op alle soorten drainage en is gemakkelijk te scheuren. Hij is hiermee onmisbaar wanneer u de buis op uw gewenste maat maakt. Wilt u exact weten hoe u de buis afzaagt? Lees dan de  drie essentiële stappen.  

Drainagebuis kokos: een natuurlijk drainagesysteem

Kokos  is een natuurlijk product, dus u plaatst een duurzaam en ecologisch verantwoord afvoersysteem voor al uw overtollige water. Door het lichte gewicht van deze drainagebuis is hij zeer gemakkelijk te plaatsen in uw tuin, rijbak of rondom het huis. Drainagebuizen met kokos gaan gemiddeld tien jaar mee. Dit is minder  dan bijvoorbeeld de  drainage PP450 variant. Dit komt doordat kokos een natuurlijk product is en dus helaas natuurlijk zal verteren.

De weergegeven prijzen zijn standaardprijzen op basis van afname per rol. Indien u een grotere en/of zakelijke order wenst te plaatsen kunt u ons bellen of mailen voor een offerte op maat.

Specificaties drainagebuis kokos Ø 80mm

Eigenschappen


Diameter
80 mm
Materiaal
Kokos
Rollengte
Per meter

0

0 Reviews

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Reviews